Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu am observat problema asta de mai mult timp...De fiecare data am uitat s-o expun!
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Eu as zice sa se scoata faza cu reputatia, deoarece au aparut multe dispute.. Si sincer si pe mine ma enerveaza asa fara nici un motiv primesc un - mai bine se scot de tot, si se gaseste alta metoda, de a fi.. "cautat" sa ii zic asa.
      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
      Enter the Matrix

Comment

• Sustin renuntarea la "Reputation Point". Tocmai din cauza acestor discutii! Daca cineva ma apreciaza, mai bine imi da o bere! La fel si la "dezapreciere"!

Comment

• User "unic" a devenit userul "unknown"
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Vrea sa isi stearga trecutu`l?
            sa inceapa o noua viata bravo lui.
            sigpic

Comment

• offtopic: Au la Boris )
              sigpic

Comment

• csebalyn - nu mi se pare corect ca ai inchis threadul http://www.loganclub.ro/forum/showth...t=1070&page=11 - pe perioada determinata - nimeni nu a vorbit urat chiar se discuta la obiect(nu sa incalcat nimic din regulament).........De ce? - se dicuta raportul de cuplu pe cei 400 de metri
                Ce as putea discuta pe acest forum despre curentul Emo..tricouri beculete ...caini...pisicii...telefoane,nu cumpar si nici nu vand nimic -sunt loganist deci discut despre logan restul.....nu ma intereseaza
                Last edited by DRIVERMAN; 23 May 2008, 15:44.

Comment

• Din pacate se ajunsese pe la audi R8 si camioane....
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Cine era off topic trebuia avertizat nu inchis threadul..Nu?
                    Last edited by DRIVERMAN; 23 May 2008, 15:54.

Comment

• Petroman, crede-ma ca daca se discuta strict de aia 400m in conditii normale (alea cu drum drept, doi oameni in masina si rezervorul full, cum se fac determinarile sprinturilor si consumului pt autoturisme), nu se inchidea nimic. Dar se comparau masinile incarcate in panta, la vale, reprize la depasiri, 60km/h in tr4 la deal, consumuri, etc. Seamana toate astea cu binecunoscuta "liniuta" ? Nu prea, parerea mea. In fine, cum s-a solicitat re-deschiderea topicului sio banuiesc ca nu vei fi singurul nemultumit, hai,fie si-un lup mancat de oaie redeschidem...Dar va rog sa fiti cat de mult se poate la subiect. Mersi.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Mersi de intelegere

Comment

• Avand in vedere ca vorbim de clasica liniuta pe 400 m iar acolo ajunsesam sa discutam care face la deal cu 4 oameni in masina ... A fost binevenita o inchidere temporala .

Comment

• Ce este cu acest ''BOT'' de la sfarsitul fiecarui thread ?

Comment

• E reclama, pe mai multe forumuri apare asa. Reclama asta are anumite avantaje in indexarea site-ului de catre motoarele de cautare.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Cum procedez sa fac trimitere catre un link direct din locul in care se posteaza?-am incercat cu ''insereaza link'',mi-a scris linkul dar nu face trimiterea.Nu am vrut sa deranjez intreband pe vreun thread la intamplare si de aceea am facut-o aici.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google