Am primit un punct la reputatie cu comentariul "m-ai pierdut!De Spike zici sau de ai nostri?"Imi cer scuze dar nu stiu de la cine este acest comentariu si ma vad nevoit sa raspund aici: DA!Din pacate am facut referire la persoana care se pare, a facut acest gest!Spike, Omega sau oricine ar fi!Am spus "din pacate" pentru ca nu vreau sa fie considerat un comentariu care judeca!Oricum ar fi, este un fapt NEelegant din partea lui!
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by crististreulea View PostUserii Sp!Ke si Omega au fost banati pe motivul ca sunt clone.
Ne cerem scuze tuturor userilor care s-au simtit sau au fost jigniti/ofensati de catre useul Omega.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Florin, cei doi sunt una si aceiasi persoana, adica Spike. Altfel spus, la un moment dat spike a hotarat ca nu mai scrie pe acest forum. Apoi, ca sa nu se prinda nimeni de pe forum, si-a facut alt user si a inceput sa posteze de pe acesta. (adica de pe Omega)
Comment
-
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Deci asta era ! Pacat ! Pentru ca fara sa-l cunosc decat din ce scria totusi pot sa zic ca il apreciam , era unul care stia ce scrie . Probabil dupa ce a zis ca se retrage i-a fost greu fara drog ( cititi forum ) dar i-a fost rusine sa revina oficial .
Ma crezi ca am luat si varianta asta in calcul cand am scris mai sus ?B -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
-
Sa cerut si o dovadaAttached FilesLast edited by crististreulea; 27 May 2008, 10:58.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment