Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Putem inchide subiectul? Imi vine deja sa vars ... De 3 zile forumul numai de asta discuta ... Nimic altceva ... Sa revinim la oile si lighianele noastre va rog ...
    sigpicMy ride

Comment

• Si o sa se inchida discutia pe aceasta tema aici.
      Poate am fost fraier ca am aparat un prieten (pentru unii)...Eu nu consider.

Pentru a finaliza, DA...Omega e spike, iar eu am crezut altceva. Asta ptr. A aduce si concluzia de dincolo aici dupa printuri, ip-uri discutii, ym-uri, etc.... Poate e justificat ce a facut, poate nu, nu stau sa judec. Nu am sa pozez in victima, nu ma intereseaza minusuri si atacuri la persoana. Vreau doar sa zic ca-mi cer scuze ca am tot inflamat cu subiectul asta acest forum. Cine il cunoaste pe Fanel Sava, imi va da dreptate cand spun ca imi va fi intotdeauna prieten si nu numai cu mine. Cu userul Spike...No comment.

O sa ma astept in spiritul anumitor persoane sa sara in sus cu posturi jignitoare. Pe aceasta cale fac apel la moderatori/admin ptr. A atrage atentia ca e vorba de clona omega (dovedita) nu de un atac la persoana.

Comment

• Doamne ajuta ca am lamurit`o si pe asta.Sper ca activitatea forumului sa revina la normal.Rog restul userilor sa se abtina de la comentarii jignitoare,reputatii negative si tot felul de gesturi urate.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Coforumistilor, v-am dus de nas, eu sunt tot o clona a lu sp!Ke. Si nu ati reusit pana in zua de azi sa ma detectati cu mega meseriasul detector de clone.
          intre timp mi-am facut operatie estetica si vin la intalniri sa va spionez.
          sincer, nu v-ati plictisit de subiectul asta?
          Fuarte Nervos !!!

Comment

• Ba da...Din fericire s`au clarificat ce era de clarificat! Asa ca ...Schimbati subiectul...Solicitari moderatori care ce mai vrea ?
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Vreau si eu ca sectiunea anunturi sa arate ca rstul sectiunilor cu doua subsectiuni. Vreau asta de vreo cateva zile...Dar inca nimic
              Fuarte Nervos !!!

Comment

• Nu mai pot decit sa spun ca iubesc LoganClub

chiar daca sint asa de offtopic incit merit si un warn pentru asta. rog adminul sa-mi dea warn pentru offtopic, asa o sa iubesc si mai mult acest forum, serios vorbesc!
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Originally posted by kAndrrei View Post
                  Vreau si eu ca sectiunea anunturi sa arate ca rstul sectiunilor cu doua subsectiuni. Vreau asta de vreo cateva zile...Dar inca nimic
                  done

Streulea ui luv iu tu )

Comment

• Ia sa vad...
                    Fuarte Nervos !!!

Comment

• Nu asa, uita ca in poza sa fie.
                      Attached Files
                      Fuarte Nervos !!!

Comment

• Are careva idee de ce nu primesc notificari la subiectele care le urmaresc? Am bifat in setari casutelrespective, ca si pe alte forumuri, dar nu primesc ici un mail.
                        Fuarte Nervos !!!

Comment

• Poate intra la spam?

Comment

• Te-ai uitat in Junk? Daca folosesti Yahoo! Probabil sa intre acolo ...
                            I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Si cu jucaria cum ramane ?
                              B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Da, da, da jucaria. Vrem JUCARIA inapoi.
                                In legatura cu ce a spus kAndrei mi se intampla si mie uneori sa nu primesc notificari. Adica sunt zile cand nu primesc niciuna(desi se posteaza la thread-urile abonate) si sunt zile cand le primesc. Intr-un cuvant e cam "random".
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google