If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Gigi-kent, precizarea ta (cu poze) este edificatoare. Eu zic ca nu a sarit nimeni cu gura la tine, mai ales eu. Daca te uitii chiar am facut precizarea "sa se cerceteze si daca e bordul omului ...".
Tocmai in ideea ca toata lumea de pe acest forum (pe care il am la suflet) sa fie tratata egal (atat cei care acuza, cat si cei acuzati). S-a dovedit ca nu e bordul lui Beleaua... acum ar fi elegant din partea lui sa recunoasca ca a gresit. Data viitoare, mai multa atentie, inainte de a acuza public pe cineva. Cred ca un mesaj privat ar fi rezolvat problema mai repede si fara resentimente.
Daca suntem o comunitate ar trebui sa fim capabili sa trecem si peste micile probleme care pot sa apara. Si intr-o casnicie mai sunt certuri... Bine ca s-a lamurit.
pentru tine si pentru cei care mi-au trimis pm toata stima si tot respectul ca au vorbit frumos dar omul in cauza acuza pe nedrept si mai vorbeste ca si cum are drepturi la plasma aia.nu numai el are plasma.
acum ca sa clarificat problema asteptam sa isi ceara scuze si restul.
intreaba-l pe beleaua daca s-a rezolvat ca in pm care mi l-a trimis scrie altceva.spuneti voi ca pe mine nu ma crede,se vede de la o posta diferenta dintre poze.la el se vede becul de portiera deschisa si proiectoare.nu mai zic de km
pe alte motive nici nu v-ati gasit sa va certati...jur,daca imi iau si eu plasme de alea si fac poza...iar le-am copiat?
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
se pare ca avem si tzarani pe forum.... am primit plangeri de la mai multi forumisti de pe forumul nostru.. am zis ca are cineva ceva cu el.. dar am primit confirmarea ca si pe alte forumuri tot asa taraneste se poarta...asa ca moderatori nostri ar trebui sasi faca treaba avand in vedere ca au fost anuntati de aceasta problema. inca odata facetiva treaba moderatori dak nu sunteti in stare abandonati...
domnilor moderatori va rog frumos luati masuri impotriva acestuia imediat pt ca si eu am aceeasi presimtire ca tot el face ravagii aici intre forumisti
cristi_xp acesti paraziti nu au ce cauta pe forum acum vorbesc la modul general rog administratorul sa se implice mai mult
dar cred ca sunt cativa mai ales acest individ care are probleme mari
nu stiu daca el a fost dar am fost jicnit cam tot in felul acesta
toti membrii care au jicniri sa nu mai treaca cu vederea si sa spuna ce au de spus
nu avem nevoie de oameni ca acesta
"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
nu are nici o legatura cu forumul nostru...daca are ceva cu ei problema lui ...
nu are nici o legatura cu forumul nostru...daca are ceva cu ei problema lui ...
Imi permit sa te contrazic. Chiar are foarte mare legatura. Un asemenea om nu se poate controla. E suficient sa-i zgarie cineva urechea si o sa faca si pe-aici ravagii. Dar, ma rog, e site-ul tau si faci ce vrei cu el, dar n-ar fi corect fata de ceilalti membri ai forumului sa suporte asemenea invective...
Cristi_XP si ceilalti moderatori... nu credeti ca ar trebui luate ceva masuri pentru asa ceva? Eu zic ca ar trebui.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment