Sustin pe Spike, BRUTUSANF, unic. Nu e prima oara cand hellman o umple de sange. Si cu mine a avut ceva la un moment dat, dar este o vorba romaneasca la care ma gandesc mereu cand am de-a face cu astfele de indivizi si imi dau seama ca mai bine ii las in pace.
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
fara suparare unic dar tu ca lai facut taran pe hellman nu e o jignire?
acum nu ca ii iau aparare ca am ramas socat de ce am vazut pe 4t , desi acolo se pare ca ia fost facut ceva ia spart contu etc...
am auzit ca hellman a fost santcionat ptr jigniri dar nu trebuie sa aruncam cu noroi in oameni , fiecare are dreptu la prezumtia de nevinovatie
ptr ce ia zis lu spike corect trebuia sanctionat dar nu trebuie acum sa ne razbunam toti pe el... am observat ca mai ales ce ati vazut pe celalat forum va aprins enorm...Last edited by SoNyKeL; 5 November 2007, 20:50.
sigpic
Comment
-
Totusi eu consider ca e o chestie destul de delicata ptr ca din cate vad majoritatea vor exluderea lui hellman din forum si din intalniri si din tot ce inseamna logan club asa ca belea :
tu sa taci alcoolicule
fugi si cautati surubelnita :d:d:d
cred ca i-a cazut lu rdd-u din portbagaj cand sa tras la liniuta cu Dyz
sigpic
Comment
-
Dragi forumisti doresc sa va adresez si eu cateva cuvinte :
@ Spike : acel post a fost un drept la replica la postul tau , in care imi sugerai sa nu ma mai dau cocos, eu nu m'am dat cocos, eu vorbeam despre masina mea si despre cat consuma aceasta , tu nu cunosti masina deci nu ai cum sa zici ca ma dau cocos (adica sugerai ca mint), corect ?
sonykel poate confirma consumul pe care spun ca il realizeaza masina mea pt ca a mers de f multe ori cu mine.
Acel post este parerea mea si daca administratorul acestui forum crede ca merit sa fiu sanctionat pt acel post bine.
Dar hai sa postez si postul tau care m-a facut sa postez ce am postat si eu , hai sa citim atent :
--------------------------------------------------------------------------
Sp!ke : @Hellman, nu te mai da cocos cu consumul tau! Nu-ti dai seama ca esti ridicol? Ce spui tu e imposibil! sau e posibil daca mergi in treapta I la ralanti daca nu ai fost remorcat. Am colegi cu logan 1.6 mpi, renault clio 1.2 16v si sub 10l% nu scot in oras, in afara orasului scade, dar la 130-140km/h consum e undeva peste 7l% (sper ca ai citit bine! "peste 7l%"). Benzinarele consuma carburant mult!, nu te mai amagi cu consumul tau! pentru ca ce ai vazut tu (daca ai vazut consumul ala) e o himera. Ca sa te conving... uita-te la portofel sa vezi ce consum ai!.
Oare nu ai fost tu primul care a jignit ?
Dar hai sa mergem mai departe ....
In legatura cu postul tau de mai sus si citez " un asemenea om nu poate fi controlat " ... de unde pana unde ai ajuns tu la aceasta concluzie ? lamureste'ma si pe mine. te'ai simtit ofensat pt ca am spus ca parerila tale despre acel subiect sunt idioate ? exista o chestie in lege " LIBERTATEA DE EXPRIMARE " . eu am vorbit despre un caz particular , masina mea , si tu ai inceput sa vorbesti de loganu lu colegu si clio lu colegu. te inteleg ca esti suparat k ai logan diesel de 85cp si consuma si nu iti vine sa crezi ca un logan de1.6 benzina poate consuma putin... dar asta e realitatea ... trebuie sa ne obisnuim cu ea ...
si apropo sa stii ca stau f bine in portofel daca imi permit la 20 de ani sa am masina pe banii mei . DECI REPET : MASINA PE BANII MEI
@ Unic : ma cunosti ? ai purtat vreodata vreo discutie cu mine ? stii ce grad intelectual am de ma faci taran ??? si asta e o jignire si doresc ca si tu sa fii sanctionat pt jignirea adusa mie.
Ai sarit repede cu postul de pe ******* ... dar ai mai citit in continuare sa vezi cum s'a rezolvat problema, care a fost problema de fapt ?
Intra si citeste ultimul post de pe aceasta pagina : http://forum.*******.ro/showthread.php?t=826&page=44 ca sa te lamuresti si tu "prietene"
@ Brutusanf : ce ravagii fac eu intre forumisti ? ca sunt tare nelamurit !!!! eu de catea zile bune primesc minusuri la fiecare coment postat de mine , de la primul la ultimul , si tot eu fac ravagi ??? deci u ai fost jignit ce cineva si presupui ca am fost eu ?! ai vreo dovada ? acum si eu pot spune ca am fost jignit de cineva pe forum si presupun ca ai fost tu ... ce parere ai ? e bine sa procedez asa nuh ?
Baieti va dau un sfat , daca aveti o varsta asta nu inseamna neaparat ca si stiti totul despre ce se vorbeste. vreti sa imi spuneti mie ca voi la 30-40 de ani stiti totul despre masini pe cand eu care am doar 20 nu stiu nimic si ce spuneti voi este sfant ? permiteti-mi sa va contrazic sunt mult mai multi pusti de 20 de ani care stiu mai multa mecanica si mai mult despre masini si tuning decat voi .
Cand voi stati toata ziua pe forum si nu stiti cum sa va mai dati cu parerea despre orice , adevaratii impatitimi muncesc la masinile lor , se gandesc ce sa le faca , sau se dau cu ele ( linii, indemanare sau alte chestii )
Nu va mai dati mari demagogi , pentru ca sunteti ca noi toti, NU sunteti mai destepti decat noiLast edited by Hellman; 5 November 2007, 21:51.1.6 MPI CRAZY DRIVER
Comment
-
daca omul are un anumit comportament pe un alt forum,nu inseamna ca o sa il aibe la fel si aici,dar din cate observ eu voi provocati.Vedetiva de treaba voastra,nu jigniti daca nu vreti sa fiti jignit inapoi...care sunt posturi inadecvate,folositi report,un moderator se va ocupa de el!
Subiect incheiat !Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
pai se plange unu, doi, trei,....dar toti au o parere rea despre el.. pana si cei din X team.. hai laso.... chiar nu ma intereseaza ca ai tu logan la 20 de ani.. alti au bmwuri la 18 asa ca taci...si sa sti ca e bine sa asculti parea si de la alti.. ptr asta e forumu. nu sa faci tu pe grozavu..sigpic
Comment
-
Originally posted by unicpai se plange unu, doi, trei,....dar toti au o parere rea despre el.. pana si cei din X team.. hai laso.... chiar nu ma intereseaza ca ai tu logan la 20 de ani.. alti au bmwuri la 18 asa ca taci...si sa sti ca e bine sa asculti parea si de la alti.. ptr asta e forumu. nu sa faci tu pe grozavu..
care din x'team mah ? u macar stii despre ce vorbesti ? stii despre ce a fost vorba in scandalul ala de pe ******* ? intra pe linkul de mai sus sa te lamuresti.
de ce nu vine nimeni sa imi spuna in fata ca nu au o parere buna despre mine mah ? trebuie sa aud de la altii k nu stiu care spun de me ... pt mine sunt lasi sincer. eu daca am ceva de spus le spun. si te rog frumos nu mai mentiona numele de x'team daca nu stii nimic despre asta da ?!? cred ca stiu la cine te referi cand spui x'team ... dar hai sa trecem peste ...
mult succes in viata si documenteaza'te mai mult cand aduci niste acuzatii te rog eu frumos ...Last edited by Hellman; 5 November 2007, 22:30.1.6 MPI CRAZY DRIVER
Comment
-
bun ,nu-mi vine sa cred ca am avut rabdare sa citesc tot ce ai scris tu aici
este o explicatie buna dar pe noi ne deranjeaza faptul ca vorbesti pre de sus si jignesti foarte mult membrii ,daca te-ai fi abtinut de la tot ce ai spus nu aveam nimic si nimeni cu tine
esti singurul de aici care a vorbit asa cel putin pana acum pana si sonykel am vorbit cu el ca am avut si cu el probleme la inceput dar se pare ca el a inteles mai repede si acum este bine zic eu nu stiu el ce parere are ,fa si tu la fel si totul va fi bine
stii mai mult decat noi nu stiu ce poti sa stii mai mult decat noi si nu cred ca sunt demagog pt ca ti-am atras atentia ca jignesti ,da?
apropo de minusuri ,am auzit ca tu dai la greu minusuri si ca ai o deosebita placere pe cine sa cred pe tine sau alte persoane de la care stiu ?
daca nu esti tu cel care da minusuri aiurea atunci este cineva cu un nivel sub minim care nu are ce face si el crede ca se distreaza ,sa se duca frate sa joace ceva un counter strike de exemplu sau altceva nu sa de-a aiurea la posturi care sunt intradevar bune din punctul meu de vedere ,cel mai bine sa nu le mai citeasca este mai simplu
pacat ca nu se semneaza cel care da si minus sa vedem si noi care este acest distrus ,sper sa nu fie o jignire dar nu stiu cum sa-l numesc pe omul fara minte
deci cred ca aceste posturi sa ne fi limpezit toate mintile si sa incercam sa fim cum ar trebui ,o familie ,un adevarat club sau cum vrei tu sa-i zici
asta este valabil si pentru cei care se grabesc sa de-a negative
ganditi inainte de a face un pas
am inteles ca ai 20 ani ,bun dar respectul fata de unul mai mare trebuie sa existe chiar daca te crezi mai destept decat noi ,da?
intre tine si spike sunt 17 ani diferenta ce parere ai de asta?
sper si cred ca ai inteles ceva din ce am scris aiciLast edited by BRUTUSANF; 5 November 2007, 22:25."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment