Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Parerea mea e sa-l punem la anunturi online sau la discutii generale, sa afle toti despre el. Dar asteapta sa-ti dea icspe ok-ul...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Merci seba...
      La anunturi NU pentru ca nu o sa vand eu nimic...Vreau numai sa fac cunoscute niste preturi si de procurat isi procura fiecare.

Comment

• Da o cotiera originala mai ieftina se gaseste pe la mioveni?
        Fuarte Nervos !!!

Comment

• TWeety daca se da O.K.-ul sa pui si adresa magazinelor si alte informatii pe care le consideri de folos (de ex. cum se poate ajunge). Multa bafta.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Da twetty si sa pui si coordonatele gps ca rocri nu le are cu orientarea si se rataceste repede
            acum serios...
            cat e o cotiera? Sau o janta de aluminiu ca alea de prestige?

sigpic

Comment

• Off-topic: TWeety sa indici toate sensurile giratorii din zona .
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Mah! Aici sunt solicitari, nu anunturi online si nici biroul de informatii cu publicul... pm nu aveti? sau rabdare nu aveti pana da xp verde...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Da tu alta treaba decat sa te iei de noi nu ai???

sigpic

Comment

• Din ce cauza nu merg cum trebuie "smileurile"? Cand intru in lista lor sa caut unul, incepe sa dispara,apar din nou, fac in toate felurile...Or face numai la mine asa?
                    niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

• Si la mine se intampla

Comment

• Mai puneti RAM pe Pc-uri.
                        numar secundele

Comment

• Ntttt

Originally posted by Marius View Post
                          Mai puneti RAM pe Pc-uri.
                          Hehehe...Acasa pe lap, cu 512 ram nu face,,,daaaar imi face acele figuri la scarbiciu, unde am 1 G de ram,,,
                          Acum de unde mai e?
                          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• De la net...E lista mare...Tre sa se incarce
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Si la mine asa face cand ajung sa se descarce toate incepe si face in toate felurile lista aia la fel si site-ul
                              sigpic

Comment

• Originally posted by dani p View Post
                                Din ce cauza nu merg cum trebuie "smileurile"? Cand intru in lista lor sa caut unul, incepe sa dispara,apar din nou, fac in toate felurile...Or face numai la mine asa?
                                Asa face demult...S-a mai semnalat asta p-aici Eu am rezolvat: nu mai apas [Mai mult]...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google