Si eu de multe ori renunt la smile-uri din aceleasi considerente...
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pai dac apuneti alea.. Cu aeratoare.. Sticati toata satra la toti copii de pe forum ) sunt copii care vand inele cu 20 de lei.. Si chiar ma mira faptul ca au clienti.. Na oricum SUNT DE PARERE CA AR TREBUI PUSE!LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Poate m-am trezit eu blond in dimineata asta, dar mie greu sa inteleg ce naiba ai vrut sa zici keanu.
eu zic sa lasati lista aia de smile's asa cum e. In general se folosesc cam 5, maxim 10 dintre ele. Tineti minte codul si a-ti rezolvat problema, iar din an in pasti cand vreti ceva mai deosebit, mai asteptati si voi 2 minute pana sa incarca lista aia.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Originally posted by TWeetY View PostCredeti ca ar fi ok sa deschidem un topic pe Mioveni si sa anuntam toate superofertele din magazinele de piese?
Se stie ca la noi la Mioveni preturile pieselor sunt mult mai scazute si in acest fel am ajuta loganistii din toata tara.Ex:toba sport 40 lei; inele aeratoare colorate 7 lei; aparatori noroi 35 lei; etc
Sau un topic undeva pe forum in care sa vina toti cu unele oferte din orasul lor?
Asa am putea si ceilalti sa vedem produse si preturi...
Nu il deschid pana nu primesc acceptul administratorului.
Comment
-
Eu nu am vazut sau nu exista !!! Cred ca ar fi fost foarte util acestui forum o rubrica de BAZAR AUTO in care sa se vanda piese, masini, accesorii de tot felul noi, sh, etc. !!! Ar fi sporit cred si nr de membrii si cred ca ar fi fost si mai traficat forumul si mai util pentru noi membrii actuali ! Ce ziceti domnilor moderatori ??? Eu zic ca ideea nu e rea ! Pe alte forumuri exista asaceva !!!logan 1,5'DCI /85cp.
Comment
-
Domnii moderatori (sper sa nu ne mai iei pe viitor cu formulari de-astea oficiale ; aici suntem colegi ) iti spun ca exista rubrica de anunturi online, impartita in doua categorii: strict legate de masini si fara legatura cu masinile.
uita-te pe aici
LE: mersi, wizard...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Se poate inchide acest topic pt ca mai exista asemanator
sigpic
Comment
-
Originally posted by geooox View PostEu nu am vazut sau nu exista !!! Cred ca ar fi fost foarte util acestui forum o rubrica de BAZAR AUTO in care sa se vanda piese, masini, accesorii de tot felul noi, sh, etc. !!! Ar fi sporit cred si nr de membrii si cred ca ar fi fost si mai traficat forumul si mai util pentru noi membrii actuali ! Ce ziceti domnilor moderatori ??? Eu zic ca ideea nu e rea ! Pe alte forumuri exista asaceva !!!
Comment
-
Va salut .Am intrat aici intamplator si ma gandeam sa va rog ca inainte sa sterge-ti un thread ar fi frumos sa ne spune-ti si noua.(nu stiu daca e posibil sau nu,ptr ca nu stiu cat aveti de lucru).
Intamplator am observat ca dl Sonykel doreste sa ma pedepseasca...Dar sa stiti ca desi sunt incepator aici ma adaptez repede,desi am recunoscut ca la inceput din exces de zel nu am citit regulamentul si am facut greseli,acum inainte de a posta un thread chiar m-am documentat inainte de al posta si am constatat ca mi-au disparut unele dintre threaduri.
Ma deranjeaza ptr ca chiar doream raspunsuri la intrebarile acelea.
Chiar am dat search inainte de a posta !
Si acum sa inchei pe un ton pozitiv !
Se poate ca postand in 'n' locuri sa nu imi mai aduc aminte unde am postat?? Culmea am ajuns sa dau search pentru threadurile postate de mine !(si nu le gasesc)
Comment
Comment