If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Va salut .Am intrat aici intamplator si ma gandeam sa va rog ca inainte sa sterge-ti un thread ar fi frumos sa ne spune-ti si noua.(nu stiu daca e posibil sau nu,ptr ca nu stiu cat aveti de lucru).
Intamplator am observat ca dl Sonykel doreste sa ma pedepseasca...Dar sa stiti ca desi sunt incepator aici ma adaptez repede,desi am recunoscut ca la inceput din exces de zel nu am citit regulamentul si am facut greseli,acum inainte de a posta un thread chiar m-am documentat inainte de al posta si am constatat ca mi-au disparut unele dintre threaduri.
Ma deranjeaza ptr ca chiar doream raspunsuri la intrebarile acelea.
Chiar am dat search inainte de a posta !
Si acum sa inchei pe un ton pozitiv !
Se poate ca postand in 'n' locuri sa nu imi mai aduc aminte unde am postat?? Culmea am ajuns sa dau search pentru threadurile postate de mine !(si nu le gasesc)
1, la mana: nu stiu daca id-ul tau are vreo legatura cu numele tau real,inca astept un raspuns la mesajul privat pe care ti l-am trimis. Sper ca stii unde gasesti mesjele private.
2, la picior: ai o functie, cand dai click pe "quick links" care se numeste "Subscribed Threads". Da matale click pe acea functie si vei gasi toate topicurile pe unde ai postat.
kAndrrei eu nu am nici-o problema ! Ideea e ca se mai intampla asa din cand in cand sa cauti ceva care e sub nasul tau si sa nu-l gasesti ! Se cheama "orbul gainii" cred ca asta am avut atunci ! Sper sa nu-mi mai apara sindromul asta si pe viitor !
Numele meu real este Kelemen(nume de familie)
Gyuri i-mi spun toti prietenii..
Si multumesc mult pt raspunsuri si pt lamuriri.
Am avut intradevar ceva mesaje dar la cele cu intrebari am raspuns la toate.
Last edited by kelemen; 9 June 2008, 13:06.
Reason: am uitat ceva
Va rog mult sa ma scuzati ca scriu consecutiv dar...Andrei sa stii ca eu am raspuns la ambele mesaje trimise de tine si le am si salvate,i-mi pare rau dar eu chiar am raspuns la ambele 'penalizari'(am incercat sa iti scriu un mesaj dar...Mi-au aparut vreo 10 andrei si...Nu iti stiu numele. de asta am si postat aici acum consecutiv.Daca nu cer prea mult scrie-mi inca o data pe adresa mea privata trebuie sa o stii nu?(in momentul inscrierii pe forumul acesta am dat si adresa de mail.(sau pe messenger,seara sunt mereu acolo.
Salutare si scuze inca o data
Am primit PM-urile de la tine. La avertizari nu e nevoie sa raspunzi, oricum. Numai sa citesti sa vezi unde ai gresit, sa stii pe viitor sa nu mai faci acelasi lucru.
Iti merge netu bine ? Cum postezi...Quick reply...Sau post reply ?
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Klemen faza cu pedpsitu a fost o gluma , ca doar nu o sa te iau acum la plame la fundulet si sa te pun la coltu de rusine pe coji de nuca...
de obicei cand se inchide un topic se da un motiv si se da si un link ptr a-ti pune intrebarile in acel link , posibil ca tu sa fi deschis un topic cu subiect deja discutat si daia sa inchis
Mersi pt raspuns.
Intrebare: la un moment dat toate intrebarile vor fii deja discutate. Logic.
Problema e ca mereu o sa apara membri noi care poate au nelamuriri cu lucruri deja discutate in forum(lucruri deja prea discutate de forumisti vechi,chiar banale pt ei).
Cum rezolvam problema asta??
Ps: la faza cu pedepsitu stai calm(stiu de gluma si nu am luat-o ca atare)
Last edited by kelemen; 9 June 2008, 15:37.
Reason: ps
Cum rezolva cauta cu functia search problema lor si intreaba acolo unde sa mai discutat in acel topic , si cand faci un topic nou atunci cand scrii titlul daca ai rabdare o sa vezi ca e o functie de auto-search si iti arata automat topicuri cu subiect asemanator cu ce vrei tu sa intrebi...
Indiferent de ce functie detii:Moderator sau Administrator Nu va asezati in fata calculatorului sau Leptopului daca sunteti stresati sau aveti probleme cu cei din jurul vostru.NU FACETI EXCES DE ZEL nu face bine nimanui.Inainte de alua o masura gandeste bine daca nu poti nu strica buna dispozitie altora ca ori cum nu ai cum sa-ti revii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment