Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nai cu cine domle... Nai cu cine.. Nijte tarani eh joke..Mere ) Sunt baieti ok.. Iar in problema.. Lui unic.. Na si-a exprimat punctul de vedere, oricine.. Are dreptul dar nu prin "insulte" aduse colegilor, in fond si la urma urmei suntem toti colegi, mai putin Xp care ii buricul)
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

• Lu domnu unic aka unknown i-sa pus pata pe mine... El e suparat de cand i-am dat report la o clona de a lui pe vremurile cand o saluta pe mama lu xp in gura si nu dorea ridicarea banului , acum a venit cu coada intre picioare si cica a luat-o de la ZERO... Dar tot acelasi comportament...
      PS. Cand sa vorbit de ridicarea banului eu am fost de acord cu ridicare cu conditia sa se vorbeasca cu tine...

Si tot vad ca se zice de abuzuri si ca un moderator sa nu actioneze pe moment urmat de un impuls de o suparare...
      de obicei un moderator cand da un warn ceva ia o decizie consultandu-se si cu alti moderatori da un report etc , la fel si cu inchiderea unui topic... Si sa zicem ca ar actiona manat de un impuls de furie daca ceilalti moderatori , supermoderatori , adminul considera ca decizia a fost incorecta se anuleaza decizia moderatorului si gata...
      Si daca tot esti nemultumit de moderatori da nume nu-i baga pe toti in aceasi oala...
      De exemplu valeriuciprian care-i cel mai ``bun`` moderator nu cred ca a dat vreun warn sau andrei care e cel mai corect... Sau dece nu kandrei care actioneaza stric la regulament...

sigpic

Comment

• unic unic: poti sa pui banul la loc..
        your wish is my command
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Buna ziua.
          In fiecare zi imi apare in coltul dreapta sus al forumului (aveti x New reputation comments)problema este ca chiar daca dau click pe new nu le pot citi,aveti idee din ce cauza?
          Va multumesc anticipat.
          Last edited by kelemen; 11 June 2008, 08:45. Reason: ortografie

Comment

• Dai click pe New Reputation Comments si dupa, da-i in jos de wheel mouse iar mesajele sunt sub fereastra thread-urilor, cum ar veni!
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Da corect asa e , parteintunecata are dreptate klemen ascultal ca stie ce zice...

sigpic

Comment

• Originally posted by unknown View Post
                Opriti abuzurile moderatorilor!
                Astia nu au auzit de libertate de exprimare.
                Mi se face sila sa vad cum unii provoaca si altii iau ban aiurea. Dragi
                moderatori, luati in considerare toata discutia in ansamblu, dupa care
                judecati cine pe cine a insultat, gradul de vinovatie si pedeapsa potrivita,
                nu dati ban dupa impulsul de moment.
                Priviti problema din alt punct de vedere: orice lucru pe lumea asta are o
                panta ascendenta, un punct de stagnare si o panta descendenta.
                Moderatorii nu au dreput sa modifice contul unuia dintre useri..Cer sa fie sanctionat cu demiterea din functia de moderator .. Mi se pare un abuz extrem de mare...E contul meu il deranjeaza pe altu, nu ma intereseaza.. Se ia masuri comform regulamntului..Dar asa ceva este inadmisibil..

Moderatori

Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
                - Moderatorii se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
                - Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
                - Rolul de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
                - Pot exista moderatori cu atributii restranse la cateva sectiuni ale forumului sau moderatori cu atributii peste intreg forumul.
                - Rolul de moderator este propus si acordat doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.
                - Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori. Retragerea dreptului de moderare se poate face fara un motiv anume insa acesta actiune va fi comunicata.
                - Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.
                - Moderatorii au dreptul sa aplice sanctiuni ce constau in avertizarea publica sau privata, editarea mesajului, stergerea mesajului, blocarea intregului topic. De asemenea, moderatorii fac propunerile pentru banare.
                deci in nici un caz modificarea conturilor...Si nu cred ca sunt singurul
                Unknown, eu cred ca tu nu ai ce face, decat sa te certi cu moderatorii. Ca tot spuneai de libertate de exprimare: ai libertate de exprimare, dar nu sa insulti moderatorii si pe cine ai mai insultat. Ce ai facut tu aici se numeste lipsa de respect fata de moderatorii. Crezi ei dau warn din placere sau iti pun bannul din placere. Ei o fac pentru ca asa trebuie.

Originally posted by ROAD EMPIRE View Post
                Daca tot e libertate de exprimare!Atunci sa-mi spun si eu punctul de vedere.
                1. Respect moderatorii care merita sa fie respectati
                2. Sunt deacord cu libertatea de exprimare

Deci ca sa zic asa sunt impartit in doua....Il respect enorm de mult pe crististreulea dar vreau sa spun ca acea semnatura chiar nu deranja doar daca in ea nu ar fi aparut chestia aceea cu "ALL MODERATORS ARE BASTARDS".
                Eu nu cred ca toti moderatorii sunt asa,cel putin in ultima vreme nu e chiar niciunul bastard.
                Ptr ca daca ar fii as fi alaturi de unic ,ca se stie ca si eu am avut ceva divergente cu un fost moderator de aici.SI am spus intodeauna ce-am avut de zis. Ce-am in gusa si-n capusa indiferent de consecinte,ptr ca nu suport ipocrizia,etc.
                In concluzie cred ca streulea daca te-a anuntat in prealabil sa modifici semnatura ,sau cel putin chestia aia cu Bastarzii,atunci cred ca a actionat bine.
                Asta e parerea mea. Multumesc
                Sa-mi spun si eu punctul de vedere.
                1-Eu respect moderatorii si admir ce fac ei pentru forum. Daca ei nu ar fi cred ca forumul ar fi plin de useri ca Unknown.
                2-Stiu cat de greu e sa fi moderator si incerc sa respect cat de mult regulamentul si va sfatuiesc pe toti sa incercati sa il respectati cat de mult puteti, pentru ca asa le-am face munca mai usoara.

Originally posted by D-FENS View Post
                In comparatie cu alte forumuri,moderatorii de aici sunt baieti de nota 10+
                Respect!
                Chiar mai mare de 10+, chiar 1000+. Pe acest forum si pe ClubSandero sunt cei mai buni moderatori si supermoderatori. Alti prieteni de-ai mei care sunt inscrisi si pe alte forumuri spun ca daca fac o gresala cat de mica le si pun bannul, nu se obosesc sa dea warn. Daca am face o comparatie intre moderatorii de aici si moderatorii de pe alte forumuri ai nostrii ar primi nota 10 si cei de pe alte forumuri poate un 5 sau un 6, cel mult 7 cred.
                sigpic
                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Aia de pe alte forumuri i-as lasa repetenti!!!Nu sunt buni decat sa jigneasca si sa faca bascalie,sa-ti dea cu firma-n cap.Vorbesc din experienta...
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Da asa e. Pe alt forum ,nu dau nume dar ala cu tuning , majoritatea moderatorilor iti dau ban ,una doua ,nu de mult am avut cearta cu unu. Vorbeam ceva pe sectiunea arad (pe alt forum) si el se baga in discutie(din Bucuresti ,Super Moderator) si i-am spus ca e amuzant,fiindca a spus sa iau o pauza sau ceva de genu. Si uite asa am primit ban ca i-am spus ca e amuzant. 1 saptamana ban.
                    Aici sunt de treaba moderatorii. Baieti de nota 10
                    sigpic

Comment

• Puitem sa terminam cu laudele sau nemultumirile legate de moderatori? Sa ramanem la solicitari...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Cum fac ca la semnatura sa nu imi apara tot link-ul, ci numai nr de masina ?

multumesc
                        B-69-URC

Comment

• Dai click la Private Messages sus in colt dreapta si acolo dai Edit Signature ,pe partea stanga, si scrii ce vrei la semnatura.
                          sigpic

Comment

• Am vrut ca in semantura sa nu apara cum ai tu acel link ci doar nr de masina

Sau cum am vazut unele posturi care contin cuvantul AICI cu link catre o alta pagina

nu mai posta consecutiv. ai 10 minute de la postare sa folosesti butonul "edit", care-ti permite sa-ti modifici propriul post.
                            Last edited by Seba; 11 June 2008, 15:08.
                            B-69-URC

Comment

• Aaaa...Asta nu stiu astept si eu sa spuna cineva care stie
                              sigpic

Comment

• poate cam asa ceva.
                                Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                                Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google