Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Care ar fi sectiunea aia anume?
    Tot citesc chestia aia da nu ma prind....Oricum nu gasesc deci nu prea am ace face
    sigpic
    !

Comment

• Adica sectiunea unde vrei sa postezi...Subforumulul respectiv...Etc
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• NU vad nimic aici nici chestia cu NEW THREAD
        Altcumva nu pot sa pun intrebari?
        Sau dac nu lasati ca ma multumesc si sa le citesc
        E tare siteu
        sigpic
        !

Comment

• Poti sa faci topicuri noi in sectiunile dedicate, ale cu litere ingrosate din poza atasata, gen intrebari frecvente, logan vs, etc...
          Attached Files
          Last edited by Seba; 17 June 2008, 17:59.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Si neaparat topicul sa fie pe sectiunea corecta. Daca e de piese, sa nu fie la Probleme tehnice. Sper ca ai inteles.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Pai si daca eu sunt de nationalitate maghiara pot scrie pe ungureste?
              Am glumit stati linistiti .

Comment

• Da, pe forumul logan din ungaria

apropo, nu pot sa-i dau warn lui xp, ca-i "mai mare-n grad". pot doar la cei mai "mici" decat mine
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Off topic .
                  Pai atunci iti urez sa cresti mare .
                  Kelemen , poti doar sa gandesti in ungureste .
                  On topic : eu vreau sa se stearga toate topicurile referitoare la Euro sau Nationala sa nu-mi mai fac inima rea si pe forum ca destul mi-am facut la televizor . Stiu ca nu veti fi de acord dar incerc si eu .

de ce ai dat "quote" ? ca era ultimul post...
                  Last edited by Seba; 18 June 2008, 10:28.
                  B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Originally posted by csebalyn View Post
                    apropo, nu pot sa-i dau warn lui xp, ca-i "mai mare-n grad". Pot doar la cei mai "mici" decat mine
                    Si daca incerci cum a incercat Romania sa-i dea Olandei?
                    Cristi_XP pot si eu sa-mi schimb nick-ul sau a fost doar o promotie?
                    Daca da poti sa-mi schimbi din Rocri in Cristi_LCD.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Csebalyn tocmai din aceasta cauza l-am dat ca exemplu pe cristi _xp

Comment

• Nu ai inteles: nu pot sa-i dau warn lui xp nu pt ca as avea eu personal vreo retinere, ci pt ca softul forumului nu-mi permite.
                        tu-mi poti da mie warn? Nu. Asa nici eu nu pot lui xp sau unui alt moderator (caz de egalitate).

Comment

• Sorry Seba , am uitat .

In caz de egalitate ajungeti la penalty . 5x5=10 .
                          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Originally posted by kelemen View Post
                            Csebalyn tocmai din aceasta cauza l-am dat ca exemplu pe cristi _xp
                            Eu sincer iti propun sa mai citesti odata regulamentul,sau macar partea care ti-am citat-o eu ,si apoi sa-ti dai cu parerea.
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Cristi iti multumesc in numele celor din Mioveni ca in sfarsit avem ORGANIZATOR
                              Am scumpit folia, se poate la titlu 120 RON in loc de 100 RON?
                              Merci
                              Last edited by Ionut; 18 June 2008, 15:03.

Comment

• Inca ceva...Sa se inchida asta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google