Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cristi iti multumesc pentru grija care o ai fata de acest forum si pentru ca esti foarte prompt si perspicace.
    Last edited by Cristi_Xp; 18 June 2008, 16:36.

Comment

• Becuri Far 18th June 2008 16:31 da-o-n futere, iar ai dat "quote". Incearca mai atent sa respecti regulamentul seba

DE ce imi da Seba mie bila rosie??
      nici macar nu era pe thread
      (am vrut sa 'edit' dar..Trecusera cele 10 minute) Si cine e el?
      ca sa semnat dar...Nu e nicaieri

Comment

• N-ai voie sa te plangi de reputatie. Voiai warn? Eu sunt seba...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Deci va stresez iar
          Puteti sa ma indrumati si pe mine?
          Aceasi problema o am "cum fac un thread"
          Puteti sa ma ajutati?
          sigpic
          !

Comment

• Multumesc csebalyn
            sigpic
            !

Comment

• Uita-te un pic mai sus sau pe o pagina mai inainte, pe acest topic. Ai doua link-uri si-o poza cu oarecce explicatii, pusa de mine. Da-mi pm daca tot nu se leaga informatia.

LE: am postat deodata, n-am vazut ca s-a rezolvat. oricum, invitatia la pm ramane valabila daca ai nelamuriri.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• @kelemen ai 4 puncte de warn .La al 5lea ai ban 2 sapt.Te rog sa te calmezi si sa nu mai postezi aiurea.Ai fost avertizat !
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Asta se poate face sticky?
                  Merci

Comment

• Il sustin pe TWY, ar trebui sa fie sticky, ca nu oriunde gasesti folie omologata la pretul asta
                    zoom-zoom

Comment

• @kelemen: cand ti-am vorbit eu cu "mai ho ba" ? Esti sigur ca eu am fost? Mai verifica inainte sa acuzi. Poti trimite lui cristi_xp toata corespondenta ce-am avut-o in pm sau pe mail, din partea mea poti s-o pui si pe forum, chiar sunt curios cand am folosit eu vreo expresie jignitoare la adresa ta. Astept scuzele de rigoare din partea ta, in 48 de ore, altfel te paste "vacanta". Daca cineva ti-a dat/luat reputatia cu comentariul spus de tine si s-a semnat cu numele meu, te rog sa-i spui lui xp, va lua el masurile ce se impun impotriva userului respectiv. Timpul celor 48 de ore se scurge in defavoarea ta...

Comment

• Kelemen e cam "gica contra", au mai fost d'astia si au disparut...
                        Succes Kelemene!
                        Fa-ne sa ne fie dor

Comment

• Am primit confirmarea ca n-am fost eu ala care a comentat cu "mai ho ba" din partea celui care a facut-o. Daca respectivul user vrea sa spuna cine e, bine, daca nu, nu. Si nu s-a semnat cu numele meu, deci presupun ca, colegul kelemen a banuit ca as fi eu si fiind suparat, s-a "atacat". Ca urmare, timpul acordat colegului kelemen sa remedieze gafa, scade la 24 de ore.

Comment

• Originally posted by laur_cos View Post
                            Il sustin pe TWY, ar trebui sa fie sticky, ca nu oriunde gasesti folie omologata la pretul asta
                            mai nou folia de piata cu autorizatii la imprimanta e omologata?
                            pentru cei care vi greu sa faceti comanda de folie pe net click
                            la 100 lei ,nu 120
                            Last edited by Cristi_Xp; 19 June 2008, 12:32.
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Da, asa este. EU am fost cel care ti-a dat negativ, Kelemen. Si la urmatoarele promit sa ma semnez. In niciun caz nu am dat sau nu voi da negative cu semnatura altcuiva.
                              Last edited by iuli81; 19 June 2008, 12:35.

Comment

• Nu tin partea nimanui , nu-l cunosc nici pe Kelemen nici pe Iuli81 , ce naiba , cand dai + poate nu te semnezi ca sa nu se simta respectivul obligat sa-ti dea si el la fel dar cand dai - de ce nu ai oua sa te semnezi ( la modul general nu la modul Iuli ) ca sa nu primesti si tu din razbunare ?
                                Totusi un + pt Iuli , nu stiu daca datorita amenintarii lui Seba dar a declarat ca el a fost . Bravo Iuli81 .

mi-a spus iuli ca el a fost, dar si ca nu s-a semnat cu numele meu si-l cred. nu de alta, dar am mai vb ocazional cu el pe privat si nu-l vad omul care sa faca fapte de genul...
                                Last edited by Seba; 19 June 2008, 13:06.
                                B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google