Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
    mai nou folia de piata cu autorizatii la imprimanta e omologata?
    pentru cei care vi greu sa faceti comanda de folie pe net click
    la 100 lei ,nu 120
    ??? Cand spui autorizatii la imprimanta ar trebui sa te informezi Cristi...
    Daca sunt la imrpimanta timbrele cum naiba mai sunt facute???
    Incearca sa comanzi acolo si apoi posteaza din nou, ok?

Comment

• Pai ce te face sa crezi ca nu is informat ?
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Cu ce anume esti informat?
        Nu prea inteleg...

Comment

• Pana la urma tweety, e sau nu omologata pe bune?
          Fuarte Nervos !!!

Comment

• Daca sunt la imrpimanta timbrele cum naiba mai sunt facute???
            tot la imprimanta
            folia DRK este omologata,scrie si pe siteul RAR ,dar aia ce se vinde e folie de piata
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Pai sa le faci tu daca merge ca nu am incercat...
              Da, kandrei folia este OMOLOGATA!

Comment

• Am si eu folie exact cum ii a lui TWY. SC. ALFA ROM TRANS SRL. si ii OMOLOGATA am si timbre p geamuri.
                Attached Files
                Last edited by Tudor_cj; 19 June 2008, 13:09.
                2004 Dacia Logan 1.4MPi
                2006 Dacia Logan 1.5dCi
                2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• Si eu am certificat necompletat ! ) cine-i mai smecher?Ma pun sa vand si io folie ?

Comment

• Pai cum sa ia ca aia e de pe piata
                    Cristi daca pentru faptul ca nu a ajuns nici unul dintre noi la pilot pentru tine, asta nu inseamna ca ai dreptul sa ne faci "hoti".
                    Last edited by Ionut; 19 June 2008, 13:12.

Comment

• A ajuns,nu iti fa probleme
                      eu am pus doar un link de unde lumea poate sa isi ia folie cu 100 lei,nu 120 cum vinzi tu ,si omologata,nu de piata.

Comment

• Pai nu imi fac omule, dar daca nu am putut eu nu trebuie sa reactionezi asa...
                        Uite cum facem: daca tu esti convins ca eu am facut ceva ilegal inchide topicul meu acum!
                        Last edited by Ionut; 19 June 2008, 13:20.

Comment

• Nu puteti sa va certati in alta parte? Oricum nu vad rostul unui topic de anunturi facut sticky. Chiar adac mai exista asa ceva, eu le-as scoate. Sunt doar simple anunturi, nu vad de ce trebuie sa dam zilnic peste update la partea de anunturi cand inttram pe forum. Poate pe majoritatea dintre noi nu ne intereseaza anunturile.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by Tudor_cj View Post
                            Am si eu folie exact cum ii a lui TWY. SC. ALFA ROM TRANS SRL. Si ii OMOLOGATA am si timbre p geamuri.

Tudor , ai abtipildele si certificatul de omologare , nu ai folia omologata . Intelegi diferenta ? Adica tu poti lua de la Tweety doar abtipildele si certificatul iar folia din magazin cu 30 ron sulul . Diferenta este ca sulul are doar 1.5 m lungime in loc de 3 ( Alfa Rom sau Tweety ) . O folie omologata ( ea in sine nu datorita hartiilor ) are din cate stiu ( poate ma insel ) anumite chestii scrise pe ea ( la folia 3M pe ea este scris 3 M ) . Si mai este si diferenta de calitate intre magazin si Tweety sau Alfa Rom. Crede-ma de 3M nu prea ne apropiem , preferam................................

Dar ce ne pasa daca avem abtipild si certificat ? Ese Ok , nu ?

Stiu Seba , tocmai de aia am si scris ' un +pt Iuli81 . Si eu am vorbit un pic pe pm cu el .
                            Last edited by FLORIN77; 19 June 2008, 13:28.
                            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Merci florin...Tu ai luat si sti exact despre ce e vorba...Numai ca unii vad ca au anumite interese

Comment

• Originally posted by TWeetY View Post
                                Pai nu imi fac omule, dar daca nu am putut eu nu trebuie sa reactionezi asa...
                                Uite cum facem: daca tu esti convins ca eu am facut ceva ilegal inchide topicul meu acum!
                                vezi ca deja te intinzi cu acuze aiurea.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google