Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mai nu am acuzat pe nimeni...Vad ca eu sunt acuzat.
    Toti tipii care au luat de la mine d ece naiba mai postau pe topic ca e ok...?
    Hai sa incheiem aici si daca zici ca e ilegal inchide-l, nu ma supar...
    Ne oprim aici si gata!

Comment

• Io ti-am zis ca stiu pe cineva care a comandat de la tine DRk si i-ai trimis altceva.Daca ai facut asta cu el,ai facut-o si cu altii,deci clar omologarile erau pentru DRK tu i-ai trimis altceva...Fals si uz de fals.
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Off topic ( ca ultimele 24 posturi ) Incetati ca va da moderatorul warn . Hopa , unul dintre voi este seful mare . Si m-am bagat si eu in seama .

On topic : topicul asta nu este de solicitari catre moderatori ? Pt certuri si folie parca sunt separate .
        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Iti repet: INCCHIDE-L DACA NU E OK!

Comment

• Eu mi-am zis punctu de vedere...Faci cum crezi.Is curios ce se va intampla la un control ARR,cand se verifica timbrele alea,si aia ce le au pe masina o sa fie acuzati de fals si uz de fals.
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Interesanta discutie, dar parca am mai avut-o odata. Mi-am mai spus punctul de vedere asa ca nu o sa mai spun a doua oara.
              in schimb sa ceri ca thread-ul tau de vanzari sa fie facut cu stelute mi se pare putin trecut peste o anumita limita. Acum vreo 2 luni erau doar cateva facute sticky, acum s-au inmultit si sigur vor genera discutii. Nu cunosc pe ce criterii se fac sticky, dar nu stiu daca unele chiar merita sa fie facute si asta doar pentru ca sunt initiate de moderatori. Pentru ca daca e asa atunci e discriminare si nu e normal.
              Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
              Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                Eu mi-am zis punctu de vedere...Faci cum crezi.Is curios ce se va intampla la un control ARR,cand se verifica timbrele alea,si aia ce le au pe masina o sa fie acuzati de fals si uz de fals.
                Mai omule (CRISTIXP) tu ai probleme???
                Am zis ca nu e nimic fals, si mai ales tu ai zis pe topicu' meu ca te-ai convins ca e ok...
                vezi aici postul 153
                Eu zic ca ar trebui sa incheiem
                http://www.rarom.ro/cs-uploads/listaOCP1.html e convingator?
                Last edited by Ionut; 19 June 2008, 14:37.

Comment

• BAH lume ...

Cristi_XP scrie in regulament ca n-ai voie sa te certi ? Ia ardeti un warn ... :-) daca nu iti da man in black aici de fata...

Eu as solicita moderatorilor, sau mai bine zis adminului sa se scoata sistemul de Reputatie. Daca dai o reputatie negativa si te semnezi (asa cum fac eu) incepe lumea sa te injure .... Si deschide multe polemici mai departe...

Ce ziceti ?

S.
                  I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Io as solicita sa-ti iei si tu un warn ca asta s-a mai discutat de 100 de mii de ori iar tu postezi fara search.

Comment

• Topicul este "Solicitari catre moderatori ...", nu ?

Deci am o solicitare ... Nu am deschis un thread aiurea.

Vreau si eu sa se scoata...Fortez si eu mana moderatorilor poate cedeaza :-)

si daca e sa mi se dea mie warn pentru asta inseamna ca trei sfert din userii de pe forum trebuie sa primeasca warn ... Asa ca psst! :-)

S.

Comment

• Originally posted by TWeetY View Post
                        Mai omule (CRISTIXP) tu ai probleme???
                        Am zis ca nu e nimic fals, si mai ales tu ai zis pe topicu' meu ca te-ai convins ca e ok...
                        vezi aici postul 153
                        Eu zic ca ar trebui sa incheiem
                        http://www.rarom.ro/cs-uploads/listaOCP1.html e convingator?
                        omule...Asta e ultima oara cand iti zic.
                        Folia DRK este folie omologata.Ce dai tu nu este folie DRK ,tu dai niste omologari la imprimanta.Ca sa nu mai vorbesc ca cineva,ti-am zis pe PM cine ,a comandat folie DRK,si i-ai trimis altceva,DYK drept folie DRK,ai recunoscut si tu ...Ceea ce m-a scos din sarite este cat poti fi de lacom,de aia nu ti-am zis nimic pana acu,pana am vazut ca ai pus pretul de la 100 la 120 lei...si mai solicitati si sticky ca folie mai ieftina nu este,uite ca e aici mai ieftina si legala,la care primesti si factura...
                        Asa ca ma simt nevoit sa atentionez userii,ca ceea promiti tu ca vinzi,e altceva decat ceea ce primesc.
                        Last edited by Cristi_Xp; 19 June 2008, 14:47.

Comment

• [QUOTE=Silviu;136747]BAH lume ...

Cristi_XP scrie in regulament ca n-ai voie sa te certi ? Ia ardeti un warn ... :-) daca nu iti da man in black aici de fata...

Eu as solicita moderatorilor, sau mai bine zis adminului sa se scoata sistemul de Reputatie. Daca dai o reputatie negativa si te semnezi (asa cum fac eu) incepe lumea sa te injure .... Si deschide multe polemici mai departe...

Ce ziceti ?

Silviu , discutii apar de la - nesemnate . Nu cred ca suntem atat de ................Nu zic ce ca-mi iau eu de la moderatori , incat daca am primit - de la x incepem si dam 5 cu + la terti si - respectivului . Cel mai bine ar fi ca la reputatii sa apara numele din sistem .
                          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Eu nu dau importanta reputatiei chiar deloc. (mai dau si eu cand chiar se merita sa dai)

Doar ca mi s-a intamplat recent sa dau o reputatie negativa si sa primesc un PM "de toata frumusetea" :-P. Bineinteles l-am ignorat si acolo ...

dar ar fi frumos sa nu fie ...

iar la partea cu semnatul ai perfecta dreptate, dar sa-l intrebam pe dl XP de ce nu vrea ... Eu ii pregatisem mai demult un hack ptr vBulletin ... :P

S.

Comment

• Cel mai bine ar fi sa nu le bagati prea mult in seama.
                              Apropo de reputatii Cristi_Xp tu vezi de la cine sunt sper. Ca la tine nu prea ma semnez.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Reputatiile sunt publice!Daca se mai plange cineva de reputatii are warn .Nu se accepta limbaj obscen,jigniri etc pe reputatii.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google