Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce sa stea ca imi da imediat mesaj ca am dat mult in ultimile 24h...
    o fi ordin de sus...

Comment

• Gata...S-a rezolvat...Multumesc

Comment

• Originally posted by kAndrrei View Post
        Nu-i corect. De ce sa fie alea stiky si ale noastre nu? Din moment ce eu ofer un serviciu care ajuta posesorii de logan ar fi normal ca acel thread sa fie sticky. In fine...Faceti ce vreti e treaba voastra.
        pt ca aia nu-s loganisti, am mai spus, sunt firme. Care firme ne fac si oarece reduceri daca apelam la ei. Noi intre noi nu ne facem topicuri sticky, pt ca forumul asta nu-i site de afaceri pt noi. Sau?
        faptul ca tu oferi un serviciu nu cred ca e relevant sa faci un topic sticky. toti ofera servicii sau bunuri la anunturi online. vrei sa fie toate anunturile sticky? nu cred...ne transformam in bazar?
        am vorbit cu xp aseara si zicea ca e bine asa, vorbeste cu el pt nelamuriri. Poate de-stick-uim toata anunturile si gata. Sau sa nu se vada defel anunturi cand intri pe forum si dai "new posts". Recunosc ca pt mine forumul asta nu e site de vanzari/cumpararai si ma deranjeaza ca atunci cand intru sa vad zeci de topicuri de la anunturi online. Mai multi colegi s-au plans de aceeasi chestie, asa ca n-am luat o hotarare de nebun. Cum am spus, vorbeste cu xp...
        Last edited by Seba; 20 June 2008, 12:43.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Ar mai fi varianta sa limitam cumva postatul de anunturi la Bursa. Eu as propune ca sa poata posta acolo numai userii cu peste 50 sau 100 posturi, sa nu transformam forumul in bazar, cum ai zis si tu. Vad ca vin tot felul de useri noi si posteaza numai acolo, scopul forumului fiind altul.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Mi se pare corect andrei

Comment

• Am si eu rugamintea sa mi se inchida topicul de la my ride, "loganul negru", until further notice...

Comment

• L-am inchis
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                  Ar mai fi varianta sa limitam cumva postatul de anunturi la Bursa. Eu as propune ca sa poata posta acolo numai userii cu peste 50 sau 100 posturi, sa nu transformam forumul in bazar, cum ai zis si tu. Vad ca vin tot felul de useri noi si posteaza numai acolo, scopul forumului fiind altul.
                  Corect,nota 10 @andrei !
                  LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Nu stiu daca am postat bine Din cati user sunt, care din voi a citit ptima pagina? Daca nu ati citito cititio(si moderatori) si vedeti gasiti ceva ciudat? Ca al meu nu prea e cum scrie pacolo...O fi vro serie limitata.....
                    sigpic

Comment

• Deci sa mor de am inteles ceva ... Mai scrie odata.

Comment

• Citeste descrierea.....
                        sigpic

Comment

• Originally posted by GOLAN91 View Post
                          Nu stiu daca am postat bine Din cati user sunt, care din voi a citit ptima pagina? Daca nu ati citito cititio(si moderatori) si vedeti gasiti ceva ciudat? Ca al meu nu prea e cum scrie pacolo...O fi vro serie limitata.....
                          e chiar user de serie, apare acolo scris cu albastru ... GOLAN91 :P nu stiu cum de nu l-ai vazut :P

S.
                          I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Eu cred ca se referea ca pe Portal, nu exista versiunea lui, cred...
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Am o nelamurire: nu mai pot participa la contributia unui forumist.Apare urmatorul mesaj : "you must spread some Reputation around before giving it to .... Again"
                              Ce e de facut? Eu am primit de la acelasi forumist mai multe reputation point

Comment

• Un mesaj pentru jupan XP. Daca s-ar putea si la Mioveni sa se faca un poll la actuala rubrica prin care membrii sa confirme sau nu prezenta la intalniri. Multumim
                                zoom-zoom

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google