Pai Seba , pune intrebarile alea , da-le tuturor un termen sa raspunda dar numai la obiect si gata .
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Intrebarile au fost puse, raspunsul n-a venit, chiar persoana careia i-au fost adresate a spus ca defapt voia sa zica altceva, asa ca s-a inchis. Daca apar solicitari de redeschidere, se va redeschide.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Am si eu o rugaminte ...Se poate uita cineva sa vada care este problema cu reputatia mea ?? Pana acum cateva zile aveam 131 sau 136 (sau ceva de genul) si acum am 100 (in cap !) ...Poti sa-mi dai ...Poti sa-mi iei ...Tot 100 ramane !! Multumesc anticipat !
Comment
-
Salutare !
nu stiu daca postez unde trebuie ... Si nici nu stiu daca s-a mai discutat sau nu ... Dar dupa ultima atentionare primita ... Nici nu ma mai intereseaza ... Mi-a lasat un gust amar !
domnilor moderatori ... Am primit un avertisment ... Cu privire la programul de postare al pozelor ... !!! Explicati-mi si mie un lucru va rog ... Atata timp cu "programul" pe care il puneti la dispozitie nu pot posta ... Iar cand postez pozele intampin dificultati gen :
- nu le incarca ;
- trebuie sa dau refresh de 10 ... 15 20 ori pana le ia ; ( cand este o poza sau mai multe .. Acelasi lucru ) ;
- astept minute intregi pana ia upload ... Si multe altele ...
nu inteleg de ce am primit avertisment ?!
nu fac parte din cei care se cearta , nu creez probleme sau discutii ... Nu am injurat ... Incerc doar sa ajut si primesc avertisment !
si apropo .. Pana pe 1 august .... Ce ins asta !?
multumesc !LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
LOCUL1 143.9dB (nCID)
Comment
-
N-am fost eu, dar problema e "under investigation"...
rezolvat, vali s-a grabit, fara sa stie de problemele cu netul ale lui shokaliptiku. a pus omul si pozele, deci no warn for shokaliptiku...Last edited by Seba; 2 July 2008, 15:37.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by shokaliptiku View PostSalutare !
nu stiu daca postez unde trebuie ... Si nici nu stiu daca s-a mai discutat sau nu ... Dar dupa ultima atentionare primita ... Nici nu ma mai intereseaza ... Mi-a lasat un gust amar !
domnilor moderatori ... Am primit un avertisment ... Cu privire la programul de postare al pozelor ... !!! Explicati-mi si mie un lucru va rog ... Atata timp cu "programul" pe care il puneti la dispozitie nu pot posta ... Iar cand postez pozele intampin dificultati gen :
- nu le incarca ;
- trebuie sa dau refresh de 10 ... 15 20 ori pana le ia ; ( cand este o poza sau mai multe .. Acelasi lucru ) ;
- astept minute intregi pana ia upload ... Si multe altele ...
nu inteleg de ce am primit avertisment ?!
nu fac parte din cei care se cearta , nu creez probleme sau discutii ... Nu am injurat ... Incerc doar sa ajut si primesc avertisment !
si apropo .. Pana pe 1 august .... Ce ins asta !?
multumesc !Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Ceea ce e corect. Dar acum omul a explicat, tu ai explicat, eu si xp am explicat acelasi lucru, iar ultimii doi am hotarat sa ridicam warn-ul. Ceea ce nu inseamna ca te sumbinam
subiectul e inchis din punctul meu de vedere; asteptam cu bratele deschise si netul la viteza maxima alte solicitari din partea colegilor...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
S-a editat postul respectiv si s-au sters posturile urmatoare. Trebuia sa dai REPORT, nu sa scrii un post!
Comment
Comment