Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by csebalyn View Post
    se poate. Da-i te rog un pm lui cristi_xp, el poate face modificarile. Probabil i-a scapat cererea ta...
    rezolvat...Ai dreptate mi-a scapat
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Dar treaba cu organizatorul? Am spus ca vreau sa ma retrag.
      Multumesc, Cristi_xp

Comment

• Multumesc frumos
        MotorSport pentru 402ml.

Comment

• Am oprit reputatia,vorba cuiva ,n-ai cu cine.Alt motiv de cearta n-ati gasit decat la reputatie,is curios cand o sa incepeti sa va certati pentru numarul de posturi,si sa cereti sa dispara si alea.Era clar in regulament scris ca nu ai voie sa comentezi pe seama reputatiei,oricum n-a tinut nimeni cont de asta,si s-a profitat de bunul simt al echipei de moderare,s-au ajuns sa se scrie pagini aiurea despre un top de reputatie.S-a sters ieri o tura de posturi de catre streulea,acu am mai sters eu o tura...Tot nu ati incetat,Chiar nu exista alte lucruri interesante de discutat?
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• trist

ce trist este fara reputatie mane din cauza unor ********...Sa suferim toti,nu este cinstit frateeeee
            Last edited by Cristi_Xp; 21 July 2008, 16:22.
            sigpic

Comment

• Acu daca tot s-a scos reputatia, is curios la ce dracu o sa va mai certati...Top posturi? Dizal vs polizor? Opel vs logan? Daca-mi mai vin idei, promit sa vi le impartasesc...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Ca idee: nu se poate face in asa fel incat sa primim notificari pe mail pentru noi topicuri chiar daca nu postam in threadul respectiv? Mai urmarim unele subiecte, chiar daca nu am postat nimic acolo. Si sa postam fara a avea nimc de spus concret nu mi se pare normal....
                GL-22-TOF

Comment

• O sa ne certam pe culoarea ochilor

sigpic

Comment

• Ok, inteleg dar de ce s-au sters si posturile in care solicitam delete la un post?
                    P.S. Sustinea si cristi lcd si florin 77

Comment

• Dar ce am cerut eu tweety si florin? Mai ales ca era totusi o solicitare practica nu ca cea cu reputatia?
                      @TWeetY ai postat odata cu mine.
                      P.S. Cum sterg de exemplu acest post care este redundant dupa cel de dinaintea mea?
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Originally posted by TWeetY View Post
                        Ok, inteleg dar de ce s-au sters si posturile in care solicitam delete la un post?
                        P.S. Sustinea si cristi lcd si florin 77
                        nu merge,asa oricare cand are el chef se pune si isi sterge 2000 de posturi,si o sa ramana toate discutiile fara nici un sens.

Originally posted by danielliviu View Post
                        Ca idee: nu se poate face in asa fel incat sa primim notificari pe mail pentru noi topicuri chiar daca nu postam in threadul respectiv? Mai urmarim unele subiecte, chiar daca nu am postat nimic acolo. Si sa postam fara a avea nimc de spus concret nu mi se pare normal....
                        ai sus la thread tools,subscribe to this thread...
                        Last edited by Cristi_Xp; 21 July 2008, 17:21.

Comment

• Nenea...Vezi ca ai posturi consecutive si te arde streulea
                          nu am cerut sa stergi cand ai chef...sa fie activ 10 minute ca la edit
                          Merci
                          P.S. Totusi de ce s-a sters postul ala, ca nu era legat de reputatie?

Comment

• @XP: Mersi, nu am vazut pana acum. E chiar util.
                            GL-22-TOF

Comment

• Daca vrei sa stergi un post, dai report si rezolva un moderator. Asta daca nu cumva este optiunea sa poti sterge un post in 10 minute de la postare, ca si la editarea postului. doar Cristi_Xp stie daca se poate modifica acel timp

respectivele posturi s-au sters deoarce... Erau intre posturile cu reputatia si nu sa citit, se mai intimpla si accidente. Cum am sters eu ieri 25 posturi dea lui sony , tot accidental
                              Last edited by crististreulea; 22 July 2008, 00:22.
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Sunt multe momente in viata cand nu strica putina diplomatie.Eu raman totusi la ideea ca singur, marginalizat sau fara sustinere meritata nu stiu cate parale mai face fiecare.De aceea cred ca in privinta reputatiei s-a luat o hotarare pripita si oarecum gresita.La reputatie trebuia umblat la altceva.Orice lucru merita o a doua sansa.Ce-ar mai fi viata fara reputatia pe care si-o merita si pentru care trebuie sa lupte fiecare, am fi toti la fel si ar rezulta o mare plictiseala.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google