Gata! Cine mai continua aici cu off-topicul si certurile ia warn. Daca vreti sa va rezolvati problemele deschideti un topic la Cafenea si continuati acolo.
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Domnilor moderatori, forumul e din nou plin de posturi cu limbaj messenger, fara nicio virgula... trebuie sa stai sa te gandesti oare ce vrea sa scrie respectivul acolo. Nu vreau sa mai zic nimic de faptul ca gramatica multi au facut-o cu femeia de serviciu. Stiu ca si eu gresesc, si eu mai scap dar nici chiar asa.
Sper ca nu exagerez cu postul asta dar pe mine chiar ma deranjeaza.
Comment
-
Problema e urmatoarea: lumea cand ii atragi atentia incepe cu injurii (nu mai zic cate amenintari am primit pana acum, stiu ei cine sunt, nu trebuie sa mai dau nume) si nu se gandesc ca au gresit acum si alta data sa nu mai greseasca., sar direct la injurii. De acum, o sa corectez posturile si daca mai primesc vreo amenintare sau injurii dau direct ban, fara suparare, eu nu stau sa corectez ca prostu' posturile lor si tot eu sa primesc injurii...
Comment
-
se corecteaza + warn .... eu care i-am nimerit erau useri noi,care,sa zicem ca nu stiau ca nu e voie...am corectat + warn verbal...
Daca observati nereguli folositi report!!!Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xpse corecteaza + warn .... eu care i-am nimerit erau useri noi,care,sa zicem ca nu stiau ca nu e voie...am corectat + warn verbal...
Daca observati nereguli folositi report!!!"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Prima oara avertizare in PM/prin editarea postului sau warn verbal si data urmatoare direct warn.
Comment
-
Imi cer scuze ca ma bag si eu aiurea ... dar despre ce minusuri e vorba ? are loc un concurs ceva pe forum si daca primesti minusuri cazi in clasament sau ce? Daca se poate sa ma elucidati si pe mine ar fi bine dar daca replica este improprie postata am sa va rog sa o stergeti si sa mi dati warn (adica avertisment nu? warning?), plus ca am vazut ceva referitor la o reputatie (aia cum se consolideaza?). Multumescsigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Comment
-
eu sincer as bloca sistemul cu punte...si as lasa numai la parerea moderatorilor ... scriu si eu aici ... vad ca e de actualitate ... cat despre jigniri- pe aici nu-si au rostu'---
poasteaza unii numai pentru a aparea cu numele habar n-au despre ce e vb , cateodata sunt departe de subiect.. sau numai pentru a avea thread-uri
Comment
Comment