La cum il cunosc pe darkside sigur iti va raspunde si iti va explica de ce a luat decizia asta...E super baiat, insa depinde foarte mult si de tine si de modul tau de abordare...
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@ar-18-mos: nu ti-am dat eu warn ca sa nu iei vacanta, doar am editat posturile si ti-am raspuns in ele, dupa acre v-am cerut sa va linistiti. Darkside doar a fost ceva mai "rigid" si nu cred ca e de acuzat pt asta. Can dai un warn te uiti si la "trecutul" celu pe care-l sanctionezi, ori pe topicul respectiv, trebuie sa recunoastem ca nu stai chiar "stralucit"
inteleg ca ai ceva cu dci-ul lui felix, ca ceri explicatii, dar incearca sa nu le faci pe un ton ironic. Ca-ti mai scapa, e de inteles, la toti ne mai scapa cate-o "pasare", dar la tine mai tot timpul se intampla si doar cand e vorba de bff. Ce concluzie poate sa traga de aici un om care nu te-a cunoscut personal si te judeca dupa posturile ce le pui pe forum?
@tweety: aici nu conteaza comportamentul userilor pe alte forumuri. Regulamentul se aplica pe loganclub.Ro, nu pe 4t...Unde e forum de figuranti si zmei scandalagii, marea majoritate.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by AR-18-MOS View PostBun, zici ca nu esti singurul moderator care m-a sanctionat. Dar ceilalti care m-au sanctionat au facut-o pe buna dreptate! Nu cand am cerut unui user sa isi argumenteze afirmatia!
Si e doar parerea ta cu "defect&sanatos", eu nu am sustinut niciodata acest lucru, si nici nu m-am plans de celelalte sanctiuni primite. Doar de sanctiunea data, care a fost data dintr-un motiv subiectiv si nu unul obiectiv. Si daca este considerat ca un inceput de flame, de ce postarea nu a fost stearsa ... ?
P.S. Nu e nevoie sa vorbim pe public daca nu vrei, am vrut sa iti trimit PM, dar nu iti functioneaza.
- ca sa-mi trimiti PM treb sa ma bagi la lista de prieteni (ce ironie)
- nu sunt singurul care a "mirosit" sarcasmul intrebarii tale asa ca hai s-o lasam
- cam toate infractiunile primite sunt vis-a-vis de thread-ul lui felix, ia pune-te putin in locul meu sa vezi ce deduci la "intrebarile" tale nevinovate puse altor useri...Coincidenta face sa fie tot...Felix
-am avut destule motive sa-ti dau warn si la cate abateri ai avut, stai inca bine asa ca nu te poti plange ca esti abuzat
- atata timp cat aportul tau la acest forum este sa creezi intriga vei fi taxat exact ca la Regulament...La articol si la litera!Cum se zice pe romaneste...LA SANGE!!!!
- iti revizuiesti stilul si totul va fi OK
Cu stima si consideratie
-Last edited by darksid3; 22 August 2008, 18:55.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Rog a se inchide threadul: http://www.loganclub.ro/forum/vand_a....html?p=166339In tara momentan.
Comment
-
Originally posted by TWeetY View PostSe poate ca topicul cu intalniri din Mioveni sa aiba poll precum cel din Bucuresti?
E mai practic decat sa stam sa facem liste...
Multumesc pentru un raspuns pozitiv
ar trebui facut poll-ul sa il poata reseta moderatorii sa nu mai abe de lucru asa mult adminul.
Comment
-
Originally posted by TWeetY View PostSe poate ca topicul cu intalniri din Mioveni sa aiba poll precum cel din Bucuresti?
Originally posted by sorin_pss View PostNu am facut absolut nimic si mi-a disparut semnatura.
Comment
Comment