Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A aparut Sorin.
    Se poate ca locatia sa devina obligatorie de completat?
    Vad atatia useri la care apare doar motorizarea si ar fi ok pentru noi sa stim care de pe unde suntem.
    Stiu ca s-a mai discutat asta, insa nu inteleg de ce nu se aplica

Comment

• Si daca se aplica asta, si userul pune in loc de locatie -----, ce faci? Ca daca vrea, poate sa n-o puna si asa.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Pai nu i se activeaza contul pana nu apare locatia corecta

Comment

• Si cine crezi ca sta sa verifice zilnic atatea conturi si sa le activeze?
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Tweety, ai dreptate si nu vreau sa judec pe nimeni dar eu cred ca userii seriosi au locatia trecuta
            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

• Rog un moderator sa inchida theadul urmator. Multumesc http://www.loganclub.ro/forum/accide...accident+logan

Comment

• Originally posted by andrushk_mib View Post
                Tweety, ai dreptate si nu vreau sa judec pe nimeni dar eu cred ca userii seriosi au locatia trecuta
                Exact asta spun: cine e intrat pe aici la caterinca nu are locatia reala si alte date si sta de caterinca, ceilalti au intrat pe bune si chiar au o activitate corecta

Comment

• Originally posted by TWeetY View Post
                  Se poate ca locatia sa devina obligatorie de completat?
                  Vad atatia useri la care apare doar motorizarea si ar fi ok pentru noi sa stim care de pe unde suntem.
                  Stiu ca s-a mai discutat asta, insa nu inteleg de ce nu se aplica
                  si eu sunt de aceeasi parere. Ar trebui ca toti sa-si treaca locatia corecta.
                  Originally posted by andrei View Post
                  Si cine crezi ca sta sa verifice zilnic atatea conturi si sa le activeze?
                  pai suntem aproape 9000 de useri, ar trebui sa fie mai multi moderatori si super moderatori si asa si munca lor ar fi mai usoara si ar putea sa verifice si conturile daca am fi in total vreo 100-150 de moderatori si super moderatori.
                  sigpic
                  Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Pai suntem noi aproape 9000 de useri, dar din astea cati postam regulat? Cred ca 1-2 la suta. Multi s-au inscris doar de dragul de a se inscrie.
                    niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

• Si asta-i adevarat. Atunci useri care nu au postat nimic de cand s-au inscris ar trebui stersi.
                      sigpic

Comment

• Nu neaparat. Mai mult respect pentru cei care nu au scris nimic decat pentru cei care au scris balarii sau au provocat flame-uri etc. Poate sunt oamenii care pur si simplu vor sa se informeze si sa mai vada si poze...
                        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

• Originally posted by dani p View Post
                          Pai suntem noi aproape 9000 de useri, dar din astea cati postam regulat? Cred ca 1-2 la suta. Multi s-au inscris doar de dragul de a se inscrie.
                          Ai dreptate.
                          Se inscriu si dupa accea nu mai intra pe forum sau intra foarte rar.
                          Sau poate intra doar cand au probleme.
                          nici eu nu cred ca ar trebui stersi la urma urmei intra cand vrea nu putem sa ii obligam
                          sigpic
                          !

Comment

• Eu ma refeream la cei care s-au inscris si nu am mai intrat niciodata.
                            sigpic

Comment

• Valeu, ce off topic.
                              Bre nea logan 4 ever, ciocu mic, ca tu imparti minciuni si in stanga si in dreapta. Vb tiganului :"Mucles" ( de la threadul cu my ride, la multe alte postari.).
                              Citeste regulamentul.

Acum on topic: cum fac daca primesc un pm neadecvat de la alt user? Pot face un report?
                              Multumesc.

Comment

• Rog un moderator sa inchida theadul http://www.loganclub.ro/forum/masina...ghlight=masina. multumesc

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google