Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Cezar View Post
    Acum on topic: cum fac daca primesc un pm neadecvat de la alt user? Pot face un report?
    Trimiti continutul PM-ului lui Cristi sau unui super-moderator.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Rog un moderator sau super mod sau oricine poate, sa-mi stearga thread-ul din my ride definitiv.

Comment

• Offtopic: WLW, dar de ce vrei sa iti fie sters theardul de la "My ride"?
        sigpic
        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Probleme la cutia cu ganduri nu-i inchideti deocamdata topicul ca nu asta-i rezolvarea corecta la problema reala a lui wlw...Apropo, bogdan, ai pm. Vorbim...Vedem dupa ce si cum facem. Mersi de intelegere
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Stergeti de tot topicul. probabil ca voi face altul, dar alta data. deocamdata solicit stergerea topicului de tot.
            Last edited by 555SSS; 25 August 2008, 01:24.

Comment

• Mai, pai tu vii si dai directive peste supermod? )
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Solicit acelasi lucru ca si WLW! Va rog sa stegeti topicul meu de la My Ride! http://www.loganclub.ro/forum/logan_....html?p=167300
                In tara momentan.

Comment

• CosTin: am inchis topicul, pentru stergere vreau si un motiv
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Decat sa se mai comenteze aiurea pe unele chestii pe care le-am facut eu la masina (si numai) si sa nu se ia nici o masura mai bine sa se stearga threadul. Daca nu se poate sa fie un thread "curat" atunci sa nu mai fie deloc! Multumesc mult domnu` Streulea.
                    In tara momentan.

Comment

• Da, ar trebui stersi userii fara nici un post sau au 1-2 si apoi nu au mai activat niciodata, dar si treaba asta ar trebui facuta cu atentie. De exemplu eu chiar daca am avut si zile in care nu am postat deloc, asta nu inseamna ca nu intru si citesc ce scriu altii. Nu prea am probleme cu masina si nici cunostinte de mecanica nu am sa pot da si eu sfaturi. Dar imi place, imi place aici pe forum, ma simt bine citind.

Comment

• mikebike72: stai linistit ca nu se sterg useri, deloc!

CosTin: singura mizerie de acolo este o cearta intre unEL si CosTin. Certuri pe CosTin care le putea ignora. In plus, daca CosTin nu ar fi postat o poza unde unEL se lauda cu "o idee mai veche", mizeria putea fi clar evitata. Obisnuiestete cu ideea si incearca sa treci peste.
                        am dreptate?

pina intre timp, topicul sa redeschis
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Atunci cer sa se stearga orice urma de "mizerie" de pe thread. Chestia asta am cerut-o de mai demult dar vad ca fara nici un rezultat. Daca nici in urma acestei cereri nu se va lua nici o masura, indiferent daca ramane deschis sau nu threadul, eu nu voi mai posta nimic pe el.
                          In tara momentan.

Comment

• Am facut eu "curat" pe topicul tau!
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Ok, multumesc mult Andrei. Daca ar fi fost dupa mine as mai fi editat/sters cateva posturi dar ce a fost mai "murdar" a disparut.
                              In tara momentan.

Comment

• Vine cineva sa-mi faca si mie curat in camera? Ca e dezordine rau si ma cearta mamica si in dimineata asta tre sa plec cu masina la doctor mai exact la chirurgie plastica...
                                deci domni moderatori fiti draguti si face-ti-mi si mie curatenie in camera... Stau la etaju 3 da nam lift

Pimp my bedroom

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google