Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ms.. uite un baiat prompt...
    sigpic

Comment

• asta era vreun apropo ?)
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Nu s-ar putea reveni la fereastra initiala de smile-uri?Dupa parerea mea sunt prea multe.
        Parca era mai bine inainte.Multumesc.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• daca cineva da un raspuns la un post chiar este necesar ca un super moderator sa repete aceeasi chestie ff putin modificata ?(sa aiba el ultimul cuvint) - sau asa e normal?ca s moderatorii sa aiba ultimul cuvint si as vrea daca se poate sa intre si ei pe postul ....sa ne cunoastem mai bine eu unul as dori sai cunosc

Comment

• chiar daca nu sunt in categoria moderatorilor...ci sunt organizator de intalniri...sunt la acea sectiune..sa ne cunoastem mai bine...
            sigpic

Comment

• "daca nu avem ceva de ascuns"

Comment

• Originally posted by petroman View Post
                daca cineva da un raspuns la un post chiar este necesar ca un super moderator sa repete aceeasi chestie ff putin modificata ?(sa aiba el ultimul cuvint) - sau asa e normal?ca s moderatorii sa aiba ultimul cuvint si as vrea daca se poate sa intre si ei pe postul ....sa ne cunoastem mai bine eu unul as dori sai cunosc
                acum sincer,ai dreptate,dar daca stai bine sa te gandesti,e bine daca esti aprobat de un moderator,plus ca in majoritatea cazurilor au habar despre ce vorbesc...poate s-a incercat o altfel de formulare ca sa fie pe intelesul tuturor...
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• @Cristi_XP, Andrei sau cine are drepturi similare. Propun sa se constituie un subforum "Intalniri nationale" si topicurile "Intalnire natonala 1" si "Intalnire natonala 2" sa fie mutate acolo si redenumite in "Intalnire Nationala - Brasov - 1 decembrie 2007" si "Intalnire Nationala - Paltinis - 8 martie 2008", iar viitoarele intalniri nationale sa fie postate acolo. Deasemenea cred ca ar trebui stabilita ca regula ca denumirea topicului sa fie ceva de genul "Intalnire nationala " + locatia + data, in felul asta nu s-ar mai posta in topicurile respective dupa ce evenimentul a avut loc cu saptamani sau luni in urma, decat cu aprobare.

Comment

• maine incerc sa fac...acu is cam aerian )

Comment

• Multumesc!...

Comment

• rezolvat !

Comment

• Am postat azi de 2 ori si imi arata nr de posturi tot 1, cum aveam inainte, de ce?
                          Nu ca m-ar interesa nr de posturi, dar care-i faza.Uite acum mai mi-a aparut unul, sau la intilniri, nu se pun posturile.
                          Forza Steaua

Comment

• nu pe toate subforumurile ti se contorizeaza posturile

Comment

• la intalniri si la cafenea nu se contorizeaza !

Comment

• as propune daca imi este permis sa schimbati rangul lui RADU_LYN in Organizator de intilniri pentru zona vaslui poate asa va fi si acolo un inceput el se zbate destul de tare dar duce lipsa de sprijin poate asa va avea credibilitate mai multa in zona lui(nu a lipsit aproape la nici o intalnire organizata in IASI - se poate verifica cine e cel mai activ chiar si la logan club iasi (intalniri) - nu este ruda cu mine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google