Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da si eu il sustin pe radu-lyn daca se poate spune asa ,si am incredere in el si cand promite ceva se tine de cuvant ,este un bun organizator si poate chiar o sa adune lume ca de fapt de asta avem nevoie
    Multumesc !
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

• nu e lume in vaslui .... i am zis si lui
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• dar strica sai schimbati rangul il mai incurajati si voi Sefii nu se stie niciodata - eu sunt pentru - hotararea va apartine

Comment

• Le avem pe smile-uri...
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
            nu e lume in vaslui .... i am zis si lui
            Dar daca se agita putin poate aduna cativa membrii. Sustin si eu ideea de al avansa pe Radu la rangul de "Organizator de intalniri". Hai ma nea sherifu fane si noua pe plac cu chestia asta!... baiatul asta chiar merita!

Comment

• el se agita cu siguranta noi cei din Iasi vedem cel mai bine ,daca vine permanent la intalnirile noastre din Iasi,dapai in Vaslui sigur aduna lume ,dar un renume nu iar strica cear fi orice loganist chiar de 5 stele sa inceapa sa organizeze intalniri ,ce credibilitate ar avea.........

Comment

• Baaaaaa....voi am vorbiti pe la spate????
                Acum am vazut si eu ca voi ma vorbiti aici.......Mi sa marit pupila cand am vazut ca ma sustine-ti toti ....va dati seama ca m-as bucura enorm sa fiu promovat

Comment

• Eu cred ca reuseste sa stranga lume, numa sa se mai incalzeasca Succes!
                  Don't touch! Never ever steal
                  Unless you're in for the kill

Comment

• Si eu sustin promovarea lui Radu. Ca oameni se gasesc in Vaslui, eventual o sa vada stickerele de pe masina lui si o sa intre mai multi. Din cate stiu vreo 2 membrii sunt din Vaslui pana acum.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by RADU_LYN View Post
                      Baaaaaa....voi am vorbiti pe la spate????
                      Acum am vazut si eu ca voi ma vorbiti aici.......Mi sa marit pupila cand am vazut ca ma sustine-ti toti ....va dati seama ca m-as bucura enorm sa fiu promovat
                      Felicitari tati si sa fie intr-un ceas bun ,acum la treaba sper sa fie cu noroc si sa-i dai bataie intalniri
                      "cromul este placerea mea"
                      "cui nu-i place , valea"

Comment

• Uraaaaaaaaaa.....ms mult baieti.,...nu o sa va dezamagesc....sa dea caldura si o sa fiu pe felie...ies la pescuit de logan-uri

Comment

• multumim sefilor

Comment

• Felicitari Raducule!

Comment

• multumesc toturor...mai ales sefilor...si lui @petroman ca a avut initiativa

Comment

• :bigtongue:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google