Daca il propun pe Dantes Organizator intalniri nationale... e prea mult? Baiatul asta chiar se descurca si va face treaba buna...
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tu renunti la multe daca vezi ca nu iti raspunde nimeni in 5 minute..mai ai rabdare...poate lumea mai vrea sa joace...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
As propune sa scrie Admin dar nu se poate
acum vorbiind serios orice as propune ar supara...
nu ca as vrea sa fiu eu mai cu mot , dar sa facut topicul ala cu Natural Born Spamer m-ati intaratat si dupaia stai sa vezi ca nu-i asa si pe dincolo ca era o gluma
sigpic
Comment
-
numa sa nu devina si topicul asta o gluma...chiar se discuta altfel de chestiuni aiciPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cristi, de ceva vreme nu mai primesc mail-uri de instiintare atunci cand se adauga un post nou intr-un anumit topic. Chestia era foarte utila si ma facea sa intru mult mai des pe forum. De exemplu de 3 zile am primit doar de vreo 2 ori.
Poate e o problema generala. Cred ca ar trebui sa verifici.
Merci
Comment
-
e problema de la serverul de mail...hostul are o limitare impotriva spamului 200 mesaje /ora si daca depaseste suspenda domeniul,si nha a trebuit sa trec pe gmail care are smtp dar si ala are o limita,dar macar nu imi suspenda domeniul cand ajunge la limita...
Inca incerc sa rezolv...Last edited by Cristi_Xp; 14 January 2008, 14:07.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
pai caut pe cineva care are server dedicat,si configurat un smtp server pe el...am vrut sa tin pe compul meu serverul da is ceva conflicte cu ipurile...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment