Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca il propun pe Dantes Organizator intalniri nationale... e prea mult? Baiatul asta chiar se descurca si va face treaba buna...

Comment

• de acord...sa vedem cum facem...
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Da este cel mai bun,buna propunerea !
        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• rog ca moderaoru care administreaza discutii generale sa stearga topicu cu Y pool champ....motivu.. am renuntat la el
          sigpic

Comment

• tu renunti la multe daca vezi ca nu iti raspunde nimeni in 5 minute..mai ai rabdare...poate lumea mai vrea sa joace...
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• e a 5 oara cand solicit moderatori si nu mi se asculta dorintele.. oare dc mai avem moderatori ?
              sigpic

Comment

• eu propun sa imi fie si mie schimbat rangu de loganist de 5stele... si nu glumesc... puteti sami puneti orice

sigpic

Comment

• O idee...ceva...
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• As propune sa scrie Admin dar nu se poate
                    acum vorbiind serios orice as propune ar supara...
                    nu ca as vrea sa fiu eu mai cu mot , dar sa facut topicul ala cu Natural Born Spamer m-ati intaratat si dupaia stai sa vezi ca nu-i asa si pe dincolo ca era o gluma

sigpic

Comment

• numa sa nu devina si topicul asta o gluma...chiar se discuta altfel de chestiuni aici

Comment

• Cristi, de ceva vreme nu mai primesc mail-uri de instiintare atunci cand se adauga un post nou intr-un anumit topic. Chestia era foarte utila si ma facea sa intru mult mai des pe forum. De exemplu de 3 zile am primit doar de vreo 2 ori.

Poate e o problema generala. Cred ca ar trebui sa verifici.

Merci

Comment

• e problema de la serverul de mail...hostul are o limitare impotriva spamului 200 mesaje /ora si daca depaseste suspenda domeniul,si nha a trebuit sa trec pe gmail care are smtp dar si ala are o limita,dar macar nu imi suspenda domeniul cand ajunge la limita...
                          Inca incerc sa rezolv...
                          Last edited by Cristi_Xp; 14 January 2008, 14:07.

Comment

• Merci frumos! Asteptam rezolvarea.

Comment

• pai caut pe cineva care are server dedicat,si configurat un smtp server pe el...am vrut sa tin pe compul meu serverul da is ceva conflicte cu ipurile...

Comment

• Se poate muta intlanirea LoganClub Vaslui la lucruri importante?....poate asa se vede mai bine sa intre vasluienii....va rog eu mult

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google