If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am si eu o intrebare: de ce exista 2 topicuri "Discutii generale"?
Si o solicitare catre user-i: Cand da-ti reputatie si intrebati ceva in cadrul comentariului atasat, spune-ti si cine sunteti ca nu sunt "Mama Omida" sa ghicesc.
RUGAMINTE ptr. toti userii... Va rugam sa folositi butonul "REPORT" doar pentru a semnaliza o neregula. Pentru mesageria privata folositi un click pe numele userului si alegeti "Trimite un mesaj privat lui..."
Pe aceasta cale, daca se poate, sa se puna un buton pe acolo la user ptr. link direct catre mesageria privata...
Multumesc...
Am si eu o sugestie ptr admin-ul site-ului.
Sa fac caching din apache la poze, ptr ca dureaza o gramada incarcarea site-ului.
Numai poza de sus are juma de mega, aia cu logan club. daca se poate....10x!
si cum se comporta acei draci?
fi putin mai explicit cu ce se intimpla cind vrei sa vezi acei smiley's.
banui ca se blocheaza sau mai stiu io ce, incearca alt browser, opera sau firefox
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Si la mine face ca toti dracii cand dau clic pe more la smiles...
crististreulea ...calculatorul o ia razna si nu mai pot finaliza mesajul...de aceea rog inca o data pe cei responsabili sa se afiseza in fereastra de langa locul de scriere a mesajelor smile-uri care sunt utilizate cel mai des...nu ca acestea... Multumesc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment