Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am si eu o intrebare: de ce exista 2 topicuri "Discutii generale"?
    Si o solicitare catre user-i: Cand da-ti reputatie si intrebati ceva in cadrul comentariului atasat, spune-ti si cine sunteti ca nu sunt "Mama Omida" sa ghicesc.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Exista 2 threaduri "Discutii Generale" ca sunt pentru orase diferite.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• RUGAMINTE ptr. toti userii... Va rugam sa folositi butonul "REPORT" doar pentru a semnaliza o neregula. Pentru mesageria privata folositi un click pe numele userului si alegeti "Trimite un mesaj privat lui..."

Pe aceasta cale, daca se poate, sa se puna un buton pe acolo la user ptr. link direct catre mesageria privata...
        Multumesc...

Comment

• Am si eu o sugestie ptr admin-ul site-ului.
          Sa fac caching din apache la poze, ptr ca dureaza o gramada incarcarea site-ului.
          Numai poza de sus are juma de mega, aia cu logan club. daca se poate....10x!
          Mai e mult pana departe!

Comment

• o problema am si eu: cand deschid 'smileurile", face ca toti dracii! Oare e de la mine sau "de la ei"?

Comment

• si cum se comporta acei draci?
              fi putin mai explicit cu ce se intimpla cind vrei sa vezi acei smiley's.
              banui ca se blocheaza sau mai stiu io ce, incearca alt browser, opera sau firefox
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Si la mine face ca toti dracii cand dau clic pe more la smiles...

crististreulea ...calculatorul o ia razna si nu mai pot finaliza mesajul...de aceea rog inca o data pe cei responsabili sa se afiseza in fereastra de langa locul de scriere a mesajelor smile-uri care sunt utilizate cel mai des...nu ca acestea... Multumesc.
                sigpic

Comment

• Am incercat si eu si la mine nu face

Comment

• Si la mine face la fel, dupa ce ii dau la "More" si ii dau pe la jumatatea listei o ia calcu razna.
                    In tara momentan.

Comment

• Cam asa se manifesta dracii de la mine din calc...
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

• Eu folosesc IE 7 si n-am problemele de care spuneti voi...

Comment

• sau mozilla merge f bine

Comment

• Numai in IE6 am observat si eu ca face probleme.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• IE just sucks.....Firefox rulezzzz!)....dar cu solicitarea mea de caching cum ramane?
                              Mai e mult pana departe!

Comment

• respectiva solicitare tine doar de admincare in acest moment e .... rupt de lume

si oricum nu cred ca are ce sa faca ... cred
                                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google