Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• care admin? ......eu cred ca s-ar putea face ceva totusi....
    Mai e mult pana departe!

Comment

• Cristi_Xp e adminul nimeni altul. el taie si spinzura pe acest forum. SEF DE TRIB intr-un cuvint

Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• da, da ... el e Cristi_XP, cel care zicea ca sambata se repatriaza ... probabil e inca obosit si nu a intrat pe forum ... (de la hainele tale de pe sarma streulea ???)...

un mesaj pe privata cat ramane activ (daca e necitit ?). ca sa stiu daca mai il are pe al meu.
        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
        Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Pe forumul acesta se penalizeaza reputatia data abuziv ?...

Comment

• Nu, nu se penalizeaza. In schimb, se penalizeaza cei care se plang de reputatie, ca au primit minus. Serios.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Nu ma plang de reputatie cum am zis si'n alt post . Eram interesat doar daca se penalizeaza ca pe alte forumuri ...

Comment

• In schimb se penalizeaza cumulul de warn-uri cu un ban...si deja esti la numarul 4...CristiXP va decide, insa nu pot sa nu observ ca detii recordul la injurii...

Comment

• SoNyKeL...in sfarsit ...credeam ca nu mai apari...stiam de problema ta...referitor la smiles...
                  sigpic

Comment

• ma bag si eu la o chestiune: nu am postat decat pe cateva thred-uri pe care consider ca am ceva de spus sau intrebat ... nu pot sa inteleg pe cei care intra pe forum doar pt ca se plicti si sicaneaza (ca sa nu spun mai mult) pe cei care chiar sunt curiosi de ce se intampla.
                    mai am un exemplu tare ciudat, dar astept sa vad ce se intampla.
                    in plus de asta nu pot sa ii inteleg pe unii de ce are foarte mare importanta pentru ei cate Rep Power sau Point au ... nu ti se conditioneaza intrarea pe forum, sau discutiile sau orice altceva de deschiderea de thread-uri sau de cat scrii ... eu zic ca conteaza calitatea postului si nu numarul lor ....
                    parerea mea, parerea mea
                    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Originally posted by valeriuciprian View Post
                      SoNyKeL...in sfarsit ... problema ta...referitor la smiles...
                      .
                      Eu am mai sesizat treaba asta si mai demult
                      Sunt prea multi,era mai bine inainte.Si la mine o ia razna,dar ca toti dracii EU fac.
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Nu stiu de ce va agitati pentru reputatie?!Pe un forum intri sa intrebi ceva, sa mai afli oarece noutati,poate sa si ajuti pe cineva...Cu reputatia nu castigi nimic!Mai mult castigi daca postezi ceva folositor: respectul celorlalti!

Comment

• nu incepeti iar cu reputatia....
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Intreb si eu pentru ca nu stiu ... se da restart la reputatie vreodata?
                              sigpic
                              Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• As avea o rugaminte sau nu stiu cum sa ii zic chiar azi sa intamplat ca o persoana din cluj nu sa uitat niciodata la posturile de la intalnire cluj si am reusit sa iau legatura cu el si el chiar vroia sa vina la intalnire dar eu nu stiam sa ii dau mesaj se poate face ceva ca organizatorii de intalniri sa dea mesaj privat toturor celor din acelasi judet/oras
                                dar sa ii si avem pe acestia pe toti si pe cei noi, eu de exemplu nu am id-urile userilor noi din 11.12.07. Astept raspuns. Mersi
                                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                                Enter the Matrix

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google