care admin? ......eu cred ca s-ar putea face ceva totusi....
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
da, da ... el e Cristi_XP, cel care zicea ca sambata se repatriaza ... probabil e inca obosit si nu a intrat pe forum ... (de la hainele tale de pe sarma streulea ???)...
un mesaj pe privata cat ramane activ (daca e necitit ?). ca sa stiu daca mai il are pe al meu.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Nu, nu se penalizeaza. In schimb, se penalizeaza cei care se plang de reputatie, ca au primit minus. Serios.
Comment
-
ma bag si eu la o chestiune: nu am postat decat pe cateva thred-uri pe care consider ca am ceva de spus sau intrebat ... nu pot sa inteleg pe cei care intra pe forum doar pt ca se plicti si sicaneaza (ca sa nu spun mai mult) pe cei care chiar sunt curiosi de ce se intampla.
mai am un exemplu tare ciudat, dar astept sa vad ce se intampla.
in plus de asta nu pot sa ii inteleg pe unii de ce are foarte mare importanta pentru ei cate Rep Power sau Point au ... nu ti se conditioneaza intrarea pe forum, sau discutiile sau orice altceva de deschiderea de thread-uri sau de cat scrii ... eu zic ca conteaza calitatea postului si nu numarul lor ....
parerea mea, parerea meaCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
-
As avea o rugaminte sau nu stiu cum sa ii zic chiar azi sa intamplat ca o persoana din cluj nu sa uitat niciodata la posturile de la intalnire cluj si am reusit sa iau legatura cu el si el chiar vroia sa vina la intalnire dar eu nu stiam sa ii dau mesaj se poate face ceva ca organizatorii de intalniri sa dea mesaj privat toturor celor din acelasi judet/oras
dar sa ii si avem pe acestia pe toti si pe cei noi, eu de exemplu nu am id-urile userilor noi din 11.12.07. Astept raspuns. MersiLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment