Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• il sustin si eu pe spike!

Comment

• si io si io...mai ales ca si el petrece mult timp pe forum...

Comment

• mah, dar l-a aintrebat vreunul pe spike daca vrea? sau il "lucram" in lipsa...?
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Il lucram apoi il intrebam

Comment

• Dar ce aveti cu el de vreti sa-l incarcati cu responsabilitati (ca asta inseamna sa fii moderator). Mai bine ceva de genul "membru foarte important", sau ceva prin care sa i se recunoasca oficial meritele. Parerea mea. Bine daca-i face placere poate fi si moderator.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Si un vot de la mine ori ca membru ff important, ori ca moderator, ori ca ce vrea el.

Comment

• Sp!ke ! Sp!ke ! Sp!ke !!!

Comment

• In primul rand... va multumesc tuturor pentru faptul ca ma apreciati si ma bucur ca va pot fi de folos, in al doilea rand... nu stiu ce sa zic... m-a luat prin surprindere propunerea, chiar nu stiu ce sa mai spun, sunt blocat, nu m-am gandit la chestia asta pana acum. Deocamdata, ramane la latitudinea shefului de trib si a voastra.

Comment

• in primul rand ramane la latitudinea ta. nu cred ca-i unul printre noi pe care sa-l deranjeze sa fi moderator, dar daca xp te propune si tu nu vrei, poti sa-l trimiti la plimbare . eu te sustin orice hotarare ai lua, cred ca ti-e clar... doar mi s-a parut un pic aiurea sa fi propus fara sa fi intrebat daca vrei si daca poti.
                    deci, te vad cu verde la urmatorul login sau ramai albastru?
                    cristi_xp, intra naibii pe forum si rezolva problema...hai, repede, ca oamenii asteapta...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• NU e vorba daca ma deranjeaza sau nu, e clar ca nu ma deranjeaza. Problema la care ma gandesc, este urmatoarea... o sa fac fata?, o sa mai fiu apreciat? (presupun sa iti dai seama ca, in calitate de moderator, trebe sa mai altoiesti cate un user indisciplinat)? La asta ma gandesc, iar, daca voi vreti sa va fiu moderator... accept. Dar acum vorbim discutii...

Comment

• Originally posted by Sp!ke View Post
                        N... o sa mai fiu apreciat? (presupun sa iti dai seama ca, in calitate de moderator, trebe sa mai altoiesti cate un user indisciplinat)? Dar acum vorbim discutii...
                        wellcome to the real world . sa vezi ce bine te simti cind ii dai un warn, ii explici frumos de ce i-ai dat acel warn si primesti un PM prin care ti se cer explicatii de ce i-ai dat warn .
                        Dar acum vorbim discutii... ai emotii?

sustin si eu pe Sp!ke ca si moderator
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• io prin "facut fata" inteleg sa ai timp sa citesti toate posturile de pe sectiunea ce-o ai de moderat, adica multa munca...faptul ca io sau oricare altul ne luam peste "moaca" daca vorbim prostii pe forum nu cred ca deranjeaza pe nimeni. lumea te apreciaza nu pt ca n-ai dat cu parul, ci pt ce/cum spui si ca ai de transmis ceva cu fiecare post.
                          ai dreptate, acum vorbim discutii, daca-l sun pe admin si-l trezesc acu sa rezolve problema?

Comment

• Daca doarme sa vezi ce rezolvare da.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• @crististreulea... Multumesc pentrru apreciere si sustinere. N-am emotii. .
                              @csebalyn. Timpul e relativ, azi am destul, maine... daca n-am cumpar .
                              @csebalyn, Rocri. Nu-l treziti!... pls!

Comment

• cum sa doarma sefu' de trib? el nu doarme niciodata. uite ce vorbeam cu el la ora 10:00
                                CRiS ...: http://www.loganclub.ro/forum/solici...html#post71055 de la postul 252 in jos
                                Cristi_XP: yeye
                                Cristi_XP: hai ca plec la resita mai vb..ca iau laptopu la mine
                                Cristi_XP: ciao
                                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google