Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• update la conducere...bafta la moderat ,cat mai putine injuraturi )
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• pfuai nene sal vezi pe seba ce nusi mai iese din pene si spike securistu ce sa mai zic sa intors ceausescu in mormant de fericire
      oricum bv baieti da sa nu umblati cu nasu pe sus
      si sa nu ma ``articulati``

sigpic

Comment

• Felicitari baietii

Comment

• in primul rand, multumesc de suport, tuturor colegilor. sper sa nu dezamagasc...
          problema mea e timpul, ca nu prea am, (de asta am si intrat azi asa de tarziu)dar daca nu m-oi descurca, o sa apelez la ajutorul colegilor mod si supermod... numa sa nu se supere.
          io zic ca n-o sa se schimbe nimic din pctul meu de vedere, numa poate dintr-al vostru ca ma vedeti cu verde la user, in rest, pt mine tot aia e...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• deci cum a ramas cu rangu de pool champion?

Comment

• numai cristi_xp poate modifica rangurile, cu prima ocazie cand vede postul tau, cred ca o sa te lamureasca daca "da", cand... si daca "nu", de ce...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Gata s-a rezolvat. Cristi este acum Pool Champion.
                In tara momentan.

Comment

• am rezolvat
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Mi se poate schimba si mie "Loganist de 5 stele" ? 10x

Comment

• Felicitari celor care au crescut in rang. In special lu' Sp!ke Securistu.....uite d'aia se duce tara asta de rapa.....din cauza securistilor...
                      Mai e mult pana departe!

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post
                        Mi se poate schimba si mie "Loganist de 5 stele" ? 10x
                        esti "de 5 stele" pt ca ai depasit 200 de posturi e chiar asa deranjant?

Comment

• bai nush cu ranurile astea e cam urat
                          suntem multi vechi pe aici si tot loganisti de 5stele suntem ca marea majoritate

sigpic

Comment

• rangurile sunt asa cum sunt si propun sa nu se schimbe intr-o veselie ... decat pentru cine chiar merita si cine are o contributie speciala la forum ... eu am solicitat ptr cristi ptr ca el este campionul la pool curent

Comment

• nu mai ma refeream sa mai apara un rang 2 ptr cei cu peste 1000de posturi sa zicem

sigpic

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post
                                bai nush cu ranurile astea e cam urat
                                suntem multi vechi pe aici si tot loganisti de 5stele suntem ca marea majoritate
                                Sa creasca la 6-7-8 stele?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google