bah, sony, poate-ti da xp un warn de vezi stele verzi...vreo 7-8....
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nici eu nu pot sa pricep...ma rog...fiecare vrea cate ceva...nu e nimic rau in asta, atat timp cat nu se ajunge la situatii de genul xp vs unic...pacat ca s-a ajuns asa de rau...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
In mod normal un warn e asociat cu stergerea postului ptr. care a fost dat. In locul tau as sta cuminte, ptr. ca esti singurul de pe aici care are 5 warnuri date de mai toti moderatorii... Daca eram in locul lui XP eu te banam deja... Norocul tau ca XP e baiat de nota 1000 si inca mai esti printre noi...
So...sezi bland...
Comment
-
respectivul warn e doar verbal si nu te afecteaza in nici un fel.
tu nu trebuia sa pui public ce ti-a trimis Sp!ke intr-un PM!
in plus ca primim !REPORT de la diferiti useri ca ii jignesti direct sau indirect ceea ce lasa de dorit din partea ta!
daca cineva te igneste foloseste cu incredere butonul !REPORT si o sa luam masuri, nu accepta acele provocori si pe deasupra raspunzi si tu cu o jignire...
la Logan vs orice o sa apara tot timpul polemici iar echipa de moderatori incearca sa linisteasca spiritele peacolo. asa ca se vor lasa cu warn-uri. ti-am mai spus, esti singur contra toti. din cite stiu au luat warn si citiva din userii care te-au jignit pe tine si s-au calmat. daca se gasesc 10 sa te jigneasca, ei iau 10 warnuri fiecare si tu le raspunzi doar la 5 si iei 5, suficient pentru ban.
din cele 5 warn-uri pe care le ai acum, 2 sint verbale si 3 puncte. mai ai 2 pina la premiere.
asa ca ai grijaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Chestia aia ( vezi ca zbori ) NU A FOST mesaj privat ( nu fac mesajele private publice ), a fost pusa in modul public pe thread. Am si reputatie "haha ete ce'ti zice .. ca zbori " ... pf
@dantes .. noroc ca XP e un baiat cu capul pe umeri si am discutat cu el ce si cum ... so .. ia un loc "bland".
@crististreulea: n'am mai jignit pe nimeni demult ( au fost unele momente cand am jignit dupa ce'am fost jignit ( de 2 ori ). Niciodata nu am jignit primul . Iar faza cu banul ma lasa rece.
Comment
-
Am o intrebare / rugaminte. nu se poate ca in momentul in care se acceseaza loganclub.ro sa se intre direct pe forum? pentru ca pe iasi de ex avem mai toti stick-ere proaspat facute si mai avem si niste fluturasi care ii tot impartim. si s-ar putea ca un omulet cand intra pe adresa facuta public, sa se sperie , sau din necunostinta de cauza sa nu mai acceseze forumul.
Scuze daca s-a mai discutat despre asta odata.
Comment
-
Sa se maresca putin (si eventual centra) linkul.
Comment
-
Comment