Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• propun sa se stearga thred-ul

Motivul........ citez din clasici;)

Originally posted by michee View Post
    Daca POSESORII de Logan isi pun o asemenea intrebare, eu cred ca ori intr-adevar e o problema cu masina ori e o problema cu posesorii. Mai delicat de-atat nu pot sa fiu
    Nu vad ce putea sa faca o imagine mai proasta Logan-ului decat un thread ca asta. Moderatorii ce zic?
    Mai e mult pana departe!

Comment

• Originally posted by crististreulea View Post
      nu ne trimiti in excursie ...
      dar in alte chestii poate sa ne trimita, nu? ca doar are experienta

Comment

• Chiar nu inteleg ce aveti toti cu ROAD EMPIRE acum, faptul a fost consumat, omul si-a cerut scuze, nu e nici o problema.
        Lasa ca ne-au trimis altii...mai rau decat atat.

Si sa revenim la ale noastre, adica la solicitarile catre moderatori.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• pe bune nu vad ce aveti cu omu ( road empire) si acuma sincer , unii moderatori , adica numa 1 mi se pare flegmatic , stie el la cine ma refer ( nu este nici unu din tm ), si acuma daca esti moderator ti se permite chiar orice ? atunci noi astia "muritori de rand " pentru ce suntem aici ? asa de umplutura ? hai sa ne dam si noi cu parerea ce si cum ! PS:parerea mea !
          Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

• Nu se mai termina subiectul ROAD EMPIRE vs. Sp!ke?Cunostea regulamentul(daca nu-l cunostea, greseala lui!),Moderatorul si-a facut treaba, Membrul as fost penalizat si gata!
            G A T A!

Comment

• asa zic si eu ;) sa se termine , fapta a fost consumata
              Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

• Lucianitos sincer si fara suparare mai bine taceai ai postat de 3 ori pe aceasi pagina dar nu ai concretizat nimic. Stergeti singur posturile si dati ban(glumeam).
                sigpic
                Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

• Se intampla ceva cu serverul?.. A inceput sa'mi mearga greu cateodata, imi da erori ca nu se poate conecta la baza de date ,posteaza greu un nou post.

Exemplu dupa ce'am dat add reply mi'a dat : "Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 89.......... in /includes/class_mail.php on line 604"

Comment

• Originally posted by Lucianitos View Post
                    pe bune nu vad ce aveti cu omu ( road empire) si acuma sincer , unii moderatori , adica numa 1 mi se pare flegmatic , stie el la cine ma refer ( nu este nici unu din tm ), si acuma daca esti moderator ti se permite chiar orice ? atunci noi astia "muritori de rand " pentru ce suntem aici ? asa de umplutura ? hai sa ne dam si noi cu parerea ce si cum ! PS:parerea mea !
                    Interesant punct de vedere... Ia sa vedem care sunt moderatorii....aaa 90% din TIMISOARA!!! Tu...tot din Timisoara! UNUL singur din alta parte (cu exceptia lui Andrei care e din Buc dar s-a detasat de contrele astea)....

Nu stiu de ce, dar mie imi suna a favoritism/subiectivism....... Acum am inteles de fapt de ce Spike nu e inghitit...

Comment

• De fapt sunt 2 (3 cu Andrei): Sp!ke si SUPERCAR.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Supercar nu deranjeaza ca nu modereaza...Sectiunea care e moderata de Supercar e de fapt intretinuta de fiecare organizator de intalniri in parte... D-aia nici nu l-am pus la socoteala...

Insa se pare ca Spike deranjeaza pe unii ca modereaza.....

Comment

• multumesc danets... credeam ca sunt eu paranoic... (in legatura cu roar empire si conducerea de la tm)

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post
                            Se intampla ceva cu serverul?.. A inceput sa'mi mearga greu cateodata, imi da erori ca nu se poate conecta la baza de date ,posteaza greu un nou post.

Exemplu dupa ce'am dat add reply mi'a dat : "Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 89.......... in /includes/class_mail.php on line 604"
                            Oare de aceea au aparut mai multe postari "dublate"(nu ale mele)?
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• sigur sint ceva probleme

Rudy
                              : Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 89.238.204.19:25 in /includes/class_mail.php on line 604
                              Rudy: wtf ? asta imi da cand incerc sa acces forumu
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Am o intrebare .... De ce ai cenzurat o parerea a mea? Nu convine unor persoane? Te rog sa dai restore la ce ai sters! Da-mi si ban daca vrei, dar lasa-mi parerea sa o vada lumea !

Se pare ca deranjeaza rau afirmatia mea!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google