If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca POSESORII de Logan isi pun o asemenea intrebare, eu cred ca ori intr-adevar e o problema cu masina ori e o problema cu posesorii. Mai delicat de-atat nu pot sa fiu
Nu vad ce putea sa faca o imagine mai proasta Logan-ului decat un thread ca asta. Moderatorii ce zic?
Chiar nu inteleg ce aveti toti cu ROAD EMPIRE acum, faptul a fost consumat, omul si-a cerut scuze, nu e nici o problema.
Lasa ca ne-au trimis altii...mai rau decat atat.
Si sa revenim la ale noastre, adica la solicitarile catre moderatori.
pe bune nu vad ce aveti cu omu ( road empire) si acuma sincer , unii moderatori , adica numa 1 mi se pare flegmatic , stie el la cine ma refer ( nu este nici unu din tm ), si acuma daca esti moderator ti se permite chiar orice ? atunci noi astia "muritori de rand " pentru ce suntem aici ? asa de umplutura ? hai sa ne dam si noi cu parerea ce si cum ! PS:parerea mea !
Nu se mai termina subiectul ROAD EMPIRE vs. Sp!ke?Cunostea regulamentul(daca nu-l cunostea, greseala lui!),Moderatorul si-a facut treaba, Membrul as fost penalizat si gata!
G A T A!
Lucianitos sincer si fara suparare mai bine taceai ai postat de 3 ori pe aceasi pagina dar nu ai concretizat nimic. Stergeti singur posturile si dati ban(glumeam).
sigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
Se intampla ceva cu serverul?.. A inceput sa'mi mearga greu cateodata, imi da erori ca nu se poate conecta la baza de date ,posteaza greu un nou post.
Exemplu dupa ce'am dat add reply mi'a dat : "Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 89.......... in /includes/class_mail.php on line 604"
pe bune nu vad ce aveti cu omu ( road empire) si acuma sincer , unii moderatori , adica numa 1 mi se pare flegmatic , stie el la cine ma refer ( nu este nici unu din tm ), si acuma daca esti moderator ti se permite chiar orice ? atunci noi astia "muritori de rand " pentru ce suntem aici ? asa de umplutura ? hai sa ne dam si noi cu parerea ce si cum ! PS:parerea mea !
Interesant punct de vedere... Ia sa vedem care sunt moderatorii....aaa 90% din TIMISOARA!!! Tu...tot din Timisoara! UNUL singur din alta parte (cu exceptia lui Andrei care e din Buc dar s-a detasat de contrele astea)....
Nu stiu de ce, dar mie imi suna a favoritism/subiectivism....... Acum am inteles de fapt de ce Spike nu e inghitit...
Supercar nu deranjeaza ca nu modereaza...Sectiunea care e moderata de Supercar e de fapt intretinuta de fiecare organizator de intalniri in parte... D-aia nici nu l-am pus la socoteala...
Insa se pare ca Spike deranjeaza pe unii ca modereaza.....
Se intampla ceva cu serverul?.. A inceput sa'mi mearga greu cateodata, imi da erori ca nu se poate conecta la baza de date ,posteaza greu un nou post.
Exemplu dupa ce'am dat add reply mi'a dat : "Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 89.......... in /includes/class_mail.php on line 604"
Oare de aceea au aparut mai multe postari "dublate"(nu ale mele)?
sigur sint ceva probleme
Rudy: Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to 89.238.204.19:25 in /includes/class_mail.php on line 604 Rudy: wtf ? asta imi da cand incerc sa acces forumu
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Am o intrebare .... De ce ai cenzurat o parerea a mea? Nu convine unor persoane? Te rog sa dai restore la ce ai sters! Da-mi si ban daca vrei, dar lasa-mi parerea sa o vada lumea !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment