da........o fi fost jos serveru de mail, de aia nu se putea conecta.
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nu are nimeni nimic cu spike, pot sa zic cu mana pe inima, atat eu cat si crististreulea. deci nu amestecati moderatorii din tm in treaba anti-spike! inca de la "figura" lui unic am incercat sa-i impac pe el si pe xp si sa se rezolve fara ban. daca unic isi cerea scuze, as fi sustinut acelasi punct de vedere. bineanteles, in acel caz as fi sustinut 30 de zile de concediu pt **********...la mine vorba-i vorba, cine a inteles, ok, cine nu, n-are decat sa fie nemultumit in continuare. din pctul meu de vedere, n-aveti decat sa cereti sa nu mai fiu moderator, mi s-ar face un mare bine. am zis-o de fapt de la bun inceput...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by 2fast4u View Postmultumesc danets... credeam ca sunt eu paranoic... (in legatura cu roar empire si conducerea de la tm)
toti moderatorii sunt de treaba; Sp!ke chiar e de treaba nu stiu ce va luati de el; la un post deschis de mine (nu era legat de masini) si-a spus punctul de vedere desi nu avea cunostinte destule in domeniu dar nu vad o problema in asta...nu m-a deranjat...daca am vazut ca nu e acceptata ideea sau multi nu stiu despre ce este vorba am cerut frumos sa se inchida topicul si gata...
de asta e forum sa ne dam cu parerea, atata timp cat nu o luam "pe aratura" si nu dezinformam...
ca unii au ceva complexe cu "conducerea din TM" e treaba lor...probabil o sa le treaca ...I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
am si eu cateva propuneri.
1. thread-urile sa nu mai fie deschise decat de catre moderatori
ARGUMENT: riscul ca doua threaduri cu acelasi subiect sa fie deschise e mult mai mic, iar ei pot sa aduca argumente pro sau contra deschiderii acelor thread-uri si pot sa le plaseze acolo unde trebuie sa fie si nu unde nimereste fiecare.
2. chestiile de genul "LOGAN vs ...." sa fie inchise toate
ARGUMENT: se cearta oamenii ca franzelele degeaba. Noi suntem pe forumul logan club si avem loganuri majoritatea (iar restul care au intrat aici si au alte masini ar trebui sa vorbeasca tot despre logan iar pentru alte masini sa foloseasca forumurile respective). Mi se pare total deplasat sa faci comparatie intre diferite masini care pe langa ca au alt pret sunt si din game diferite. Vad multe lucruri aiurea acolo iar pentru moderatori e o pierdere de timp sa citeasca toate posturile ale. Aici il felicit pe SPIKE (sa nu creada lumea ca noi cei din vest avem ceva cu ceilalti) pentru inchiderea topicului de "benzina vs diesel" unde deja se abera. Rolul acestora ar fi (daca ele ar ramane deschise) acela de a arata ce diferente sunt intre masini, dar repet: "suntem la logan club, ce naiba" nu la dealer de masini. Cine vrea sa vada daca Loganul e mai bun decat o alta masina sa citeasca alte thred-uri: cele cu probleme tehnice, cu reviziile, pret la piese, etc. Apoi sa mearga la "concurenta" si sa vada si la ei cum sta treaba. In rest ....
3. Thread-urile existente sa fie inchise in caz de inactivitate mai mult de 3-4 saptamani. Inseamna ca nu mai e nimic de zis.
cred ca mai aveam ceva in minte, dar cand imi "revin" o sa mai postez
PS chiar nu inteleg cum unii se pricep la toate
Aceste opinii sunt strict personale si subiective la fel ca toate pe care le scriu pe acest forum.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
mi-am amintit ... daca tot avem loganuri si toti am vrea sa le imbunatatim performantele si calitatile propun adunarea tuturor thread-urilor din categoria: "cum sa faci ...." (ex. cum sa intretii vopseaua, cum sa faci antifonare, cum sa schimbi diverse piese, etc) sub un capitol separat pe care sa il denumiti cat mai la obiect. Multi dintre noi cauta informatii de genul acesta si momentan trebuie cautat in diverse locuri pentru a gasi informatiile: ba la intretinere, ba la probleme tehnice, sau te miri pe unde mai gasesti.
eu am vrut sa postez poze cu schimbarea becurilor si montarea de xenoane (sau chiar alte becuri) la threadul cu becuri sau becuri H4 (iara nu inteleg de ce sunt 2) dar m-am razgandit pentru ca nu era acolo locul lor asa ca trimit pozele direct la cei interesati (si sunt cativa) ceea ce mi se pare o prostie.
Daca nu m-am facut inteles va rog dati-mi un PM si incerc sa fiu mai explicit.
Sunt multi cei care cred ca a schimba eu stiu ce piesa e un lucru extraordinar (printre ei m-am numarat si eu) dar dupa ce le explici si arati si poze (de preferinta) isi dau seama ca nu are rost sa plateasca la altu sa ii faca lucrul asta. Aici nu vorbesc despre schimbarea motorului sau a stiu eu carei componenta de motor pentru care e necesara si obligatorie deplasarea in service, ci de multe alte "consumabile".Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Am citit tot bubu si vreau sa spun urmatoarele:
Deschiderea de noi thread-uri numai de moderatori nu este posibil ca nu pot ei sa prevada toate tipurile de intrebari ce se pot pune. De altfel exista sectiunea My Ride unde este imposibil. Totodata aprobarea de catre moderatori a tuturor thread-urilor inainte de a fi deschise este o procedura greoaie (parerea mea) ca sa nu spun ca mi se pare si un pic "nedemocratica".
Ai perfecta dreptate cu Logan vs... . Totusi sa spunem - Laureate Plus vs Kiss FM - sunt threadu-ri ce ar trebui sa ramana(cred ca esti de acord si tu cu mine aici).
Sunt total de acord cu ce ai spus la postul 379 si daca ar fi posibil (e un volum mare de informatii ce trebuie adunate) ar fi excelent.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
rocri: deschiderea de noi thread-uri sa se faca de catre moderatori la propunerea membrilor ... asa vedeam eu lucrurile, pentru ca ai dreptate ca nu pot prevede toate situatiile.
ex: eu cand am deschis pagina de intalniri la Arad am vorbit cu streulea in prealabil si l-am rugat pe el sa o faca. nu ca mi-ar fi fost greu, dar am considerat ca asa e normal: noi venim cu propunerile si ei le aproba sau nu (argumentat de preferinta).
Si nu vreau sa se inceapa cu discutii ca adminu' e din tm si moderatorii la fel, si ca tin cu unul sau cu altul sau .... asta e o prostie. Ei au fost primii si sunt cei mai vechi, stau cel mai mult pe aici e normal sa fie asa. Dar daca fiecare deschide thread-uri pe unde il taie capul (cu buna stiinta sau nu) o sa fie in curand un haos pe forumul asta si utilitatea lui va scadea pentru ca adevaratele probleme si ajutorul pe care il poti primi se vor pierde in multitudinea de threaduri.
Sa lase cateva "capitole" deschise (ex: My ride, Vanzari, altele) unde sa se poata in continuare deschide "la voie" si pe cele mai importante sa le "gestioneze" dupa cum am propus mai sus.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Vad ca au inceput sa se abereze niste chestii referitor la faptul cum s-a procedat in cazul lui Road_Empire,si sunt acuzat ca nu am luat masuri.Cu o seara in urma am discutat cu Sp|ke,si a ramas ca ziua urmatoare,o sa se propuna ce o sa se faca in cazul lui.Sp|ke a zis ca asteapta ca acesta sa isi ceara scuze public,si au hotarat ban pe o zi,le-am cerut parerea.Plus ca nu mi s-a parut gravitatea asa mare cum a fost in alte cazuri,dar ce poti sa ii faci,adminu e vinovat,adminu nu ia masuri,peste tot asa se procedeaza,se propune banul si se discuta,nu se de dintr-o data.
As aprecia pe cei care au alte nelamuriri sa ma intrebe,evident multi nu stiu cum s-a procedat si de ce s-a procedat,nimeni nu apara pe nimeni,toti incercam aplanarea unui conflict cat mai pasnic,si cu cat mai multe explicatii,asta am facut de la inceputul forumului,asta fac si acum.
Nu am avut niciodata o atitudine superioara,nu am intervenit niciodata peste ce a facut un moderator,doar am incercat sa sfatuiesc ca sa iasa bine,si sa se rezolve problema fara prea multe complicatiiLast edited by Cristi_Xp; 22 February 2008, 16:22.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
cristi: eu consider ca s-a vorbit destul pe subiectul asta. si ca o ultima propunere (momentan) v-as sugera deschiderea unui thread in care sa treceti TOATE actiunile administrative impotriva membrilor forumului, de catre cine au fost propuse, de catre cine a fost supervizate (ceilalti moderatori, adminu'), pentru ce au fost "acordate" si tot ceea ce e important. Si cel mai IMPORTANT lucru e ca acolo sa nu aibe acces de scriere decat moderatorii, ceilalti doar de citire si sa fie strict legate de SANCTIUNI. In felul asta totul va fi transparent si se vor evita discutiile inutile gen "ca voi sunteti de acolo, sau tineti unu cu altu', sau ca ai sanctionat de unu singur, etc". Si inca ceva: toate sanctiunile sa fie aprobate de cel putin 2 moderatori.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
si ca sa te bat si eu la cap putin cristi: vezi ca aradul nu are inca organizator (ca tot se vorbeste de functii).
tin mult la thread-ul ala de arad si as vrea sa fie totul ok pe el
PS nu am citit regulile si regulamentul acestui forum, dar mi se pare ca toti ar trebui sa postam in limitele bunului simt, din aceasta cauza nu stiu de ce trebuie sa fie un organizator de intalniri, dar daca trebuie sa fie atunci te rog cand ai timp fa unul. oricare.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
Comment