If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
rocri: deschiderea de noi thread-uri sa se faca de catre moderatori la propunerea membrilor ... asa vedeam eu lucrurile, pentru ca ai dreptate ca nu pot prevede toate situatiile..
Nu e bine deloc. Lasam oamenii sa faca ce vor, numai ca sa foloseasca functia Search inainte si sa dea un titlu concret topicului, atat le cerem.
Asa ceva nu se poate concretiza, si asa noi avem atata treaba pe forum, daca am mai sta sa deschidem si threaduri n-am avea timp deloc.
eu inteleg punctul vostru de vedere, dar din cate am vazut eu sunt destule thread-uri cu subiecte foarte asemanatoare, si care ar putea foarte bine sa fie unite intr-unul singur (vezi alea cu becurile), dar e optiunea voastra.
in schimb insist pe celelalte propuneri ... andrei, spune-mi parerea ta si despre celelalte propuneri si eventual daca esti de acord te rog sa te gandesti la o modalitate de rezolvare practica. Insist mai ales la cel cu reunirea tuturor thread-urilor cu referire la know-how care ne sunt de mare folos.
si imi mentin parerea cu inchiderea (majoritatii) VS-urilor.
PS nu stiu daca a-ti observat dar in ultimul timp forumistii se cearta pentru tot felul de prostii (ultima am vazut-o azi: contre intre costin si hellman si sonykel pe o tema de-a dreptul banal daca nu stupida: becurile de plafoniera). nu vreau sa ma bag, dar mi se pare ca lucrurile o cam iau razna.
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Daca totul ar fi lapte si miere pe forum ar aparea o plictiseala cronica. Si picanteriile au rolul lor. Parerea mea, a unuia care stie forumul asta inca din ziua in care s-a nascut!
@andrei de folosirea butonului "cauta" se vorbeste de asta vara, daca nu il putem face mai vizibil si eventual cu un text de genu:inainte de a deschide un nou thread foloseste functia cauta; o sa avem un forum foarte stufos pe care voua moderatorilor o sa va fie din ce in ce mai greu s-al administrati. avem destule thread-uri deschise pe aceasi tema care au citeva posturi dar fiecare este deschis la alta sectiune:intrebari frecvente;probleme tehnice;intretinere.
cred ca este greu sa si moderezi si sa reorganizezi forumul dar daca vreti sa faceti o reorganizare cereti ajutorul, dati o tema care sa fie cautata de unul din noi si va dam linck-uri catre thread-urile respective voi decit le verificati si le unificati.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Word Wanted!!! ai dreptate si eu sunt de aceasi parere hai sa lasam la o parte pana si picanteriile vb lui Marius si sa incepem sa facem si ceva constructiv!
Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
nu vreu sa-i iau pararea lui wanted, dar tot din motive de dezorganizare, eu ma retrag. de azi nu mai am nici o pretentie de la functia de moderator al forumului, nici macar de la cea de user. stickerele mai raman o vreme pe masina, la intalniri probabil ca voi mai merge, dar eu pe forum nu mai am ce cauta! i-am spus si lui cristi_xp, cautati alt/alti moderator/moderatorii, eu unul am terminat-o.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
de mult aveam aceasta parere si am mai ziso si la intilniri de multe ori(am avut curajul so spun si la cristi si la toata lumea) din pacate se posteaza de multe ori aiurea(in afara de pareri mai mult sau mai putin obiective)
rog pe admin sau oricare moderator sa stearga cele 2 threaduri sau cum se scrie(la naiba) logan kit by zender si virtualmansorin golf de rally
la intilniri probabil ca o sa ma mai vedeti
seba o stringere de mina si o bere rece vei primi miine la stadion de la mine
Adica ce, forumul vrei sa zici ca e deozrganizat?
Pai ia intra tu pe alte forumuri sa vezi cum e si mai discutam dupa...
acum intelegeti, poate, (si tu si Sp!ke) de ce am deschis eu thread-ul "Portal LoganClub.RO" si de ce vorbeam de organizare; portalul era un inceput si apoi urma forum-ul (am dat si un exemplu softpedia...) dar din lipsa de interes (am fost luat tare din prima de Sp!ke desi stiam foarte bine despre ce vorbesc) am cerut sa fie inchis sa evitam un alt "flame" thread ca sunt destule aici.
se pare ca sunt mai multi care au aceeasi parere si ar trebui tinut cont de ele.....
I have no special talent. I am only passionately curious.
ALPHA eu cred ca ai dreptate.Era un inceput,dar e nevoie ca ADMINUL in speta CristiXP sa se implice mai mult si sa ia in considerare parerile noastre bune,rele sau cum or fi ele si apoi sa cantareasca si sa vada ce si cum.
presupun ca a facut forumul din pasiune si la facut ptr publicul larg nu ptr EL(asta ca sa nu-l mai acuze lumea ca si-a facut masina din banii de aici).
Iar cand isi alege moderatorii sa fie cumpatat si sa aleaga bine,ptr ca se intampla cateodata sa nu corespunda si fac mai mult rau decat bine. A fi moderator nu inseamna sa judeci alti useri ci sa ajuti si sa fi echidistant vezi moderatorul ANDREI un exemplu ptr toti mereu promt ,concis si echidistant fara implicari partinitoare ! Un Model ce mai....!
Deci daca vreti sa fie ceva frumos atunci haideti sa nu ne mai certam si sa nu ne mai injuram(asta e valabil si ptr mine...mea culpa) si sa venim cu idei cum am spus bune ,rele nu conteaza si sa ne sfatuim cum sa fie bine!
Vreau sa va spun ceva ca LOGANCLUB nu mai e un simplu forum, e mai mult de atat si daca vrem ca peste ani sa ne gasim impreuna atunci haideti ca LOGAN CLUB sa devina o stare de spirit!
Multumesc
Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
nu vreu sa-i iau pararea lui wanted, dar tot din motive de dezorganizare, eu ma retrag. de azi nu mai am nici o pretentie de la functia de moderator al forumului, nici macar de la cea de user. stickerele mai raman o vreme pe masina, la intalniri probabil ca voi mai merge, dar eu pe forum nu mai am ce cauta! i-am spus si lui cristi_xp, cautati alt/alti moderator/moderatorii, eu unul am terminat-o.
de mult aveam aceasta parere si am mai ziso si la intilniri de multe ori(am avut curajul so spun si la cristi si la toata lumea) din pacate se posteaza de multe ori aiurea(in afara de pareri mai mult sau mai putin obiective)
rog pe admin sau oricare moderator sa stearga cele 2 threaduri sau cum se scrie(la naiba) logan kit by zender si virtualmansorin golf de rally
la intilniri probabil ca o sa ma mai vedeti
seba o stringere de mina si o bere rece vei primi miine la stadion de la mine
orice am face,nu putem multumi niciodata pe toata lumea,din pacate nu ma asteptam sa aud asta de la voi,se posteaza aiurea,de acord,doar ca volumul de munca este prea mare ca sa putem face fata,stergi un post al cuiva,multumesti pe unu,enervezi pe altul,moderatori putini,si aia care sunt renunta.Prima pagina se va modifica,si odata cu ea,o sa se introduca linkuri catre threadurile cele mai importante ale forumului,doar ca dureaza ceva timp,nu poti face o pagina web in 5 minute,cat despre un portal,nu am vazut pana acum ceva concret,ci doar vorbe,ca se poate,ca va pricepeti,vreau sa vad ceva concret,pe care sa imi dau cu parerea.
O sa sterg topicul cu masina mea,pentru ca vad ca pe multi ii deranjeaza,probabil o sa apara pe alte forumuri unde nu va deranja pe nimeni,eventual n-o sa mai particip la intalniri,ca sa nu ma mai laud cu nimic,o sa ma rezum la moderarea forumului,si cam atat,nu se merita sa pui suflet in ceva,sa te atasezi de ceva,ca sa vezi ca pe urma esti criticat pentru ceva ce ti-ai dedicat un an din viata.
Cum am spus,nu poti multumi niciodata pe toata lumea,macar stiu ca am incercat,ce tupeu pe mine ?
Toata lumea critica,dar nici unul nu a semnalat niciodata o neregula concret,singurul care si-a gasit timp ca sa imi semnaleze toate threadurile duble a fost gabriel,caruia ii multumesc.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Off prea repede si dintr-o data se "prabuseste" forumul asta si sincer va spun cu mana pe inima ca este pacat.
Am mai asistat odata la o ruptura masiva pe un forum de acvaristica unde mai activez si pot spune ca fost foarte urat sau impartit userii din bucuresti in 2 "BISERICI" si fiecare grup cu intalnirile lui (sau stricat si multe prietenii asa).
Mai ganditi-va pana sa va retrageti in anonimat ... majoritatea ati pus umarul la consolidarea forumului si sunteti pe forum inca de la infintarea lui. Va salut numai bine
sigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment