If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vreau sa va aduc la cunostinta un fapt grav ce sa intamplat pe youtube si anume ca filmul meu LOGANCLUB MOVIE dupa ce a luat un HONOR a fost furat(copiat,dowloadat ) si apoi uploadat de un anume user " en9h70Kn ".
I-am facut report la profile image violation.
Intrebare: ce facem ca sa aparam imaginea LOGANCLUB ROMANIA ?
Multumesc
Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
cristi nu ai vrea tu sa dai rang de moderator cuiva de pe constanta in afara de supercar ? sau poate organizator intalniri , si sa scoti stii tu ce ban ?
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Salutare! 1-Rog inchideti "campanie pentru locuri de parcare" deschis de subsemnatul, ca deocamdata spiritul civic , lupta cu alesii etc. nu are priza.
2-Mult succes la Intilnirea Nationala de la Platinis! Sper sa apar si eu la urmatoarea...P.S.-Cautati sa "aruncati" si vreo stire in presa despre eveniment, nu cred ca cineva nu stie vreun reporter, ceva...
De ce s-a redeschis diesel vs benzina? Ca sunt tot aceleasi si aceleasi subiecte, posturi, care se repeta la nesfarsit... ar trebui lasat doar pentru vizualizat....
Pt ca exista "cerere" din partea unora care nu se mai satura de discutiile alea (si al doilea motiv ar fi ca sa am si eu ocupatie sa citesc, sa editez, sa dau warn, sa va linistesc, ) cateva exemple: Tu, tavi, luci... oricum ieri ati batut apa pe langa subiect discutand de revizii... mai ramane deschis, desi pt unii e exasperant sum se compara 1.4mpi cu dci65 , la fel de mult e si distractiv...ca de invatat, oricum, nu mai e nimic de invatat de acolo.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Nu stiu ce sa intamplat azi, asa deodata am fost de-logat de la acest forum...am incercat sa introduc numele de utilizator dar nu a mers...a trebuit sa o iau de la zero,sa ma inscriu din nou. A trebuit sa inlocuiesc numele "dani" cu "dani p"... Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva ce sa intamplat?
niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment