Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau sa va aduc la cunostinta un fapt grav ce sa intamplat pe youtube si anume ca filmul meu LOGANCLUB MOVIE dupa ce a luat un HONOR a fost furat(copiat,dowloadat ) si apoi uploadat de un anume user " en9h70Kn ".
    I-am facut report la profile image violation.

Intrebare: ce facem ca sa aparam imaginea LOGANCLUB ROMANIA ?

Multumesc
    Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• las ca-i bine ROAD_EMPIRE, toate pozele au logoul loganclub, deci e ok.
      aparem peste tot
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• cristi nu ai vrea tu sa dai rang de moderator cuiva de pe constanta in afara de supercar ? sau poate organizator intalniri , si sa scoti stii tu ce ban ?

intreb si eu asa .. de sanatate cum se zice ...
        Last edited by crististreulea; 26 February 2008, 09:46.
        1.6 MPI CRAZY DRIVER

Comment

• Sustin ideea lui Hellman! Constanta are nevoie de un organizator de intalniri! Si nu ar strica daca s-ar scoate si "acel ban".
          In tara momentan.

Comment

• si eu va sustin pe voi... fanii mei

sigpic

Comment

• hai cu sony organizator
              sigpic

Comment

• exista topic unde sa il propuneti...asa ca clic
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• una, alta...

Salutare! 1-Rog inchideti "campanie pentru locuri de parcare" deschis de subsemnatul, ca deocamdata spiritul civic , lupta cu alesii etc. nu are priza.
                  2-Mult succes la Intilnirea Nationala de la Platinis! Sper sa apar si eu la urmatoarea...P.S.-Cautati sa "aruncati" si vreo stire in presa despre eveniment, nu cred ca cineva nu stie vreun reporter, ceva...
                  LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Threadul ala nu l-as inchide, ca poate mai vrea cineva sa mai scrie in el.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• am primit o atentionare scuze si altii am vazut ca au puse preturi

Unde am voie sa pun anunturi?:Sick3:

Comment

• La anunturi online unde au si fost mutate anunturile tale... ai pm cu regulile de baza ale forumului.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• De ce s-a redeschis diesel vs benzina? Ca sunt tot aceleasi si aceleasi subiecte, posturi, care se repeta la nesfarsit... ar trebui lasat doar pentru vizualizat....

am inteles!
                          Last edited by huzzy1981; 5 March 2008, 13:33.
                          1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

• Pt ca exista "cerere" din partea unora care nu se mai satura de discutiile alea (si al doilea motiv ar fi ca sa am si eu ocupatie sa citesc, sa editez, sa dau warn, sa va linistesc, ) cateva exemple: Tu, tavi, luci... oricum ieri ati batut apa pe langa subiect discutand de revizii... mai ramane deschis, desi pt unii e exasperant sum se compara 1.4mpi cu dci65 , la fel de mult e si distractiv...ca de invatat, oricum, nu mai e nimic de invatat de acolo.
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Nu stiu ce sa intamplat azi, asa deodata am fost de-logat de la acest forum...am incercat sa introduc numele de utilizator dar nu a mers...a trebuit sa o iau de la zero,sa ma inscriu din nou. A trebuit sa inlocuiesc numele "dani" cu "dani p"... Poate sa ma lamureasca si pe mine cineva ce sa intamplat?
                              niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

• Foate ciudat. E primul caz de genul asta reclamat.
                                Cand incerci sa te loghezi, ce scrie?
                                Ai incercat si cu alt browser?
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google