Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fi putin mai explicit, te rog
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Originally posted by ionut.delta View Post
      Hai sa nu mai (vorbim) scriem ca pe mirc dar sa postam zambareti si maimutoaie?
      Nu prea inteleg.
      Voi?
      Eu cand citesc in limbajul ala deocheat, mi se ridica parul !Cand pui un maimutoi iti exprimi starea sufleteasca,este ok !Ai tot timpul din lume sa scrii romaneste,nu te zoreste nimani.
      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Hai sa nu mai (vorbim) scriem ca pe mirc dar sa postam zambareti si maimutoaie?
        Nu prea inteleg.
        Voi?
        hai sa nu mai punem mirc si nici maimutoaie aiurea...unu doi...trei merg....dar cand pui 100 ...
        Oricum unde se foloseste mirc,nu ezita sa dai report,se va ocupa un moderator cu siguranta ,nu se tolereaza asemenea limbaj

Daca citeai regulamentu vedeai ca nu este permis asa ceva

2. Pe l&#226;nga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris (majoritatea valabile &#238;n orice limba), dupa cum urmeaza:
        - scrierea cu &#238;nflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor &#238;n care pot aparea confuzii;
        - spatiu se lasa dupa si nu &#238;nainte de semnele de punctuatie; semne de punctuatie sunt considerate inclusiv semnele de exclamare si &#238;ntrebare;
        - nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici &#238;naintea celei de-a doua; se lasa, &#238;n schimb, &#238;naintea primei paranteze;
        - un singur semn de exclamare sau de &#238;ntrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un numar mai mare duc&#226;nd la enervarea cititorului; desigur, uneori se impun si exceptii, important e ca exceptia sa nu devina regula;
        - orice propozitie &#238;ncepe cu litera mare, orice nume propriu &#238;ncepe cu litera mare (acest punct este doar o recomandare);
        - numarul punctelor de suspensie este trei, nu doua si nici mai mult de trei;
        - scrierea cu diacritice este optionala;
        - scrierea nejustificata cu majuscule, litere &#238;ngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
        &#206;n general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.
        Orice abatere de la regulile de mai sus &#238;ngreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa &#238;n evidenta, o poate face &#238;n alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.
        Last edited by Cristi_Xp; 10 March 2008, 16:56.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Exemple ceva ?
          sigpic

Comment

• Limbaj mirc ... k,sh,tz,asl, d-astea )
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Tot pentru moderatori: cum schimb si eu id-ul?

Comment

• Mie imi mai scapa, asa ca va rog sa ma scuzati unde se intampla.

Dacă supără prea tare faptul ca mă scap pot scrie şi pur rom&#226;neşte, că am destulă experienţă.

Comment

Tot pentru moderatori: cum schimb si eu id-ul?
                  Doar Cristi_XP te poate ajuta

Comment

• Pai si ii dau un mesaj lui cristi_xp?
                    Sau ma vede el ca ma zbat pe aici?

Comment

• Nu-i mai da mesaj ca vede el mai mult ca sigur....numai sa vezi daca vrea ;))

Comment

• Ok.
                        Merci mult.
                        Poate ca vrea, nu cred ca poate fi foarte greu

Comment

• Ionut, dar n-ai cerut nimic concret. RADU_LYN ti-a spus ca doar Cristi_XP te poate ajuta.
                          de vazut te vede Cristi_XP, dar nu e 24 din 24 pe forum.
                          scrie si tu: vreau schimbat id-ul din ionut.delta in xxx
                          simplu, nu?
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Originally posted by CAnnabYS View Post
                            Mie imi mai scapa, asa ca va rog sa ma scuzati unde se intampla.
                            Nu sunt probleme, 1-2-3 posturi la un an nu-i nimic, dar sunt unii useri care scriu fiecare post in limbaj mIRC. Aia ma enerveaza cel mai mult.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Gata cu schimbatul username-ului. are pm de la mine cu threadul unde sa ceara asa ceva; si poate sa-i dea pm lui xp, daca il doare tare.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Clar no mirc rule no1
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google