Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xp, daca citesti cumva threadul asta, da-i te rog un warn lu' sonykel, ca nu se poate abtina sa nu se certe cu ionut twy pe diferite threaduri. ionut si-a luat warn, da-i-l si lui sony, ca eu n-am drepturi sa "faultez" un alt moderator si amandoi o merita din plin! Mersi
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• OFFTOPIC: eu ti-am dat reputatia negativa. Sorry ca nu m-am semnat.

Comment

• Originally posted by Ionut TWY View Post
        Cum aflu si eu cine imi da puncte la reputatie daca respectivul nu se semneaza?
        N-ai cum sa vezi, sistemul e conceput sa fie anonim cel care da reputatie. Daca se semneaza, e treaba lui, e liber s-o faca.

Originally posted by huzzy1981 View Post
        Sa citez un moderator... nu mai da quote la ultimul mesaj, se sub-intelege ca raspunzi la el...
        Si in general, la ultimele 5-6 posturi nu se da Quote. Doar daca se trece pe pagina noua nu se aplica regula asta.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by csebalyn View Post
          ionut si-a luat warn, da-i-l si lui sony
          ce culoare sa fie?
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Streulea la urmt filmare simbata sa fie pe fundal parazitii ceva dedicatie pt victoria lu poli
            sigpic

Comment

• Incercam sa vad niste poze de la prima intalnire nationala de la Brasov si
              mi-a aparut asta:
              Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 13952 bytes) in /home/xp86cri/public_html/forum/attachment_watermark.php on line 148.
              Stie cineva ce sa fac ca sa pot vedea pozele?

Comment

• De cind s-a pus watermark pe poze se intimpla aceasta eroare
                e din cauza pozelor foarte mari ca dimensiune.
                dai report la acele poze si le rezolvam
                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Merci.Credeam ca are PC meu ceva.

Comment

• Crististreulea la ultima intalnire la Galati s-a pus urmatoarea intrebare: "De ce nu mai face Crististreulea tutoriale". Asa ca daca mai ai ceva de genul "Cum se schimba cutare" esti binevenit.
                    Idem solicitare si pentru Andrei.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Am si eu o intrebare, eu am dreptul sa deschid un post nou? Sau cer cuiva acest lucru? Ajutati-am si pe mine ca sunt incepator. multumesc anticipat

Comment

• Ai dreptul sa deschizi un topic nou. Dar verifica sa nu mai existe ceva asemanator deschis ca nu e bine.(foloseste functia Search)
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Imi cer iar scuze, poate par pampalau , dar cum fac asta? Cum deschid topic nou? M-am tot uitat si nu mi-am dat seama... mersi

Comment

• Mai multe info pe aici
                            Last edited by Cristi_Xp; 18 March 2008, 17:26.
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Sorry dar nu merge link-ul, am trimis o notificare catre administrator, asa zicea acolo, in caz de eroare.

"Invalid Announcement specified. If you followed a valid link, please notify the administrator" asta era eroarea
                              Last edited by Cristi_Xp; 18 March 2008, 17:27.

Comment

• Vezi acu ca am corectat
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google