Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Deci, pana la urma nu am gasit nici un buton cu NEW THREAD. oricat am cautat in toate meniurile si peste tot pe paginile de inceput. am citi cum pot sa fac. dar nu se explica unde gasesc acele butoane. va rog help!!!!. poate ce am de zis e un subiect interesant. si nu l-am vazut pe forum (am cautat cu search). mersi

Comment

• Intri in pagina principala (pe fond negru)
      Dai click pe forum si o sa apara mai multe sectiuni; de acolo selectezi un adin sectiuni(ex tunning si alte modificari); in stanga sus o sa ai functia new thread.
      Bafta
      Daca tot nu merge suna-ma iti dau nr pe pm

Comment

• Mersi ionut, acum am inteles, crede-ma ca am cautat de m-am plictisit... deja devenea enervant.

Comment

• Deci ai reusit?
          Bravo, vezi ca se poate daca ai mai multe detalii?
          Ce nume are thread-ul tau?

Comment

• Cum pot afla cine este din judetul Hunedoara ?Poate o punem de o intalnire, eu am gasit doar doi.
            Multumesc !

Comment

• Originally posted by adisss View Post
              Mersi ionut, acum am inteles, crede-ma ca am cautat de m-am plictisit... deja devenea enervant.
              vezi atasamentul
              Attached Files
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Cum pot sa aflu cine imi da reputatie,am primit reputatie proasta la un post unde nu am suparat pe nimeni,doar i-am urat bun venit pe forum lui adytt,as vrea sa stiu macar cu ce am suparat sa nu mai gresesc a doua oara.
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Nu poti, decat daca userul se semneaza. altfel, nu merge. asa-i regula jocului stai linistiti, nu esti singurul care-a luat minus nesemnat
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Pai vad ca nimeni nu se semneaza pentru minus

Comment

• Multumesc celor care imi dau reputatie :-) ca e buna ca e rea conteaza mult pt mine
                      sigpic

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                        o7hzp
                        alexacln
                        cineva
                        .....

Toti membrii de mai sus sunt din Deva.
                        Multumesc mult.
                        Last edited by crististreulea; 21 March 2008, 13:23.

Comment

• Cu placere!
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Imi poate spune un moderator/super moderator cati user sunt din lugoj ? Eu am gasit doar unu poate sunt mai multi si nu se arata!
                            Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                            Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

• ady_87 e singurul care are cel putin un post. Mai sunt cativa, dar nu au nici un post.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google