Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc mult pentru apreciere...
    sigpic

Comment

• Serveru' a inceput sa nu mai faca fata ?.. imi merge greu forumul

Comment

• La mine merge brici...
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Doar la tine e asa ...

Era sa uit ... felicitari noului moderator
          Last edited by Cristi_Xp; 23 April 2008, 07:35.
          sigpicMy ride

Comment

• Si la mine merge greu doar la Post Reply, pana se posteaza.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by Razzvan View Post
              Serveru' a inceput sa nu mai faca fata ?.. imi merge greu forumul
              Si la mine s-a "molipsit" de la boala ta. Ciudat ca prima data cand am citi postul tau (acum 30 de min) mergea foarte bine.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Test test...cred ca e de la serveru de mail...

Acu ar trebui sa mearga mai repede...
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Am o rugaminte. De foarte multe ori mi sa sters un post fara nici o explicatie sau fara sa fac ceva. Cel putin asa am considerat eu neprimind nici un raspuns. Solicitarea mea este ca de fiecare data cad se sterge un post SA SE DEA REASON ! .. foarte multe posturi mi sau sters fara nici o explicatie doar.. this post has been deleted by.. bla bla. anyway. Sunt doar putini moderatori care scriu reason.. restu dau doar delete si domne ajuta.. sau mai bine zis Dumnezo fie cu mila.
                  LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                  Enter the Matrix

Comment

• Salut! Chiar nu se poate opri postarea "baietilor" la...fete? E clar ca tuturor ne place sexul frumos, dar de ce se tot incalca regula? Macar lasati-le sa se mai inmulteasca...
                    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Felicitari si lui @kAndrrei pentru avansare
                      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                      Enter the Matrix

Comment

• Felicitari pentru functie kAndrrei

Comment

• Moderator anunturi online : kandrrei ,e cam vraiste pe acolo
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Ai dreptate, gusi...o sa-mi sterg propriul post (apropo, keanu, fara sa scriu motivul nu te superi ca glumim, nu? ) si pe celelalte de dupa postul lui crististreulea in care lasam loc fetelor. a, poate o sa las totusi posturile de bun venit...

prea tarziu, deja s-a inchegat o discutie logica. sper ca pe viitor sa nu se mai posteze acolo, altfel o sa trebuiesca sa stergem 80% din ce s-a postat.
                            Last edited by Seba; 24 April 2008, 21:19.
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by GOLAN91 View Post
                              Mai dati un maill, in care ii anuntati ca se va organiza intalnirea (le dati si adresa unde s-a intre , si le spuneti s-a intre si s-a hotaram toti ,sa fim mai multi nu s-a hotarasc numai eu cu 2fast4u,etc.
                              mai intzi cred ca ar trbui deschis un poll sticky cu alegere loc intalnire zi si ora.
                              dupa ce se stabileste prin poll locul, ziua, ora. se paote da mass la toti useri.
                              Fuarte Nervos !!!

Comment

• Originally posted by kAndrrei View Post
                                mai intzi cred ca ar trbui deschis un poll sticky cu alegere loc intalnire zi si ora.
                                dupa ce se stabileste prin poll locul, ziua, ora. se paote da mass la toti useri.
                                Imi traduce cineva ce a scris domnul moderator mai sus !
                                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google