Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by grassu View Post
    P.S. Sper sa va prindeti ca am zis-o intr-un mod ironic. Nu de alta, dar poate cititi fara sa intelegeti si o sa postati multumiri si o sa va credeti chiar buni
    domnule, iti multumim pentru aprecierile si gandurile bune care ni le adresezi.
    stai linistit ca suntem destul de "trecuti prin viata" ca sa stim sa facem diferenta cand un om ne ia "peste picior" si cand vorbeste din suflet.

revenind la placute false si originale.
    eu prin false inteleg sa fie reconditionate de nea gigi in varful muntelui si sa serigrafoieze pe ele brembo sau ferodo, ori facute de o firma no name care sa practice aceeasi "metoda".

deci o placuta care nu e brembo in cutie dacia sau renault si e ferodo in cutie ferodo nu e falsa sau fake.
    iar sa strici "afacerea" unui om doar pentru ca i se pare unuia ca-s false mi se pare ca miroase a invidie.
    Fuarte Nervos !!!

Comment

• Gata? Eu zic ca sa inteles. eu unul am inteles tot din ultimele posturi.

deci gata cu placutele aici!

3 din warn-uri au fost Reversed
      1 ramine, il meriti deoarece ai fost offtopic in 3 topicuri, ele fiind de bursa
      e ok grassu?
      Last edited by crististreulea; 1 May 2008, 19:21.
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Bah cristi.. ce iti batzi capu ) vezi ca vine felixu sti sa inotzi:>:> sau te bag la apa?))

Any way.. solicitarea mea catre MODERATOR @crististreulea, sa nu deviez de la topic, ii sa invete sa inoate ca daca nu il bag la apa:DDD
        Last edited by crististreulea; 1 May 2008, 23:03.
        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
        Enter the Matrix

Comment

• Cand incarci o poza pe forum apare automat www.LoganClub.rosi cum majoritatea pozelor au fundal negru "www." si ".ro" nu se mai vad, nu se poate sa modificati culorile un pic????...cam asa: www.LoganClub.ro

PS: nu de alta da am intrat pe alt forum unde erau postate poze de la noi si nu se vedea clar sursa ;)
          ...de doi lei :p

Comment

• Apai peste tot am semnat la fel, poze si filme. la fel de bine poza putea fi pe fond alb si nu se vede Club.
            ma gindesc la o solutie, eventual pun o umbra ca sa se vada diferenta de culoare

later edit: pus umbra gri. am testat pe toate nuantele de culori inchise/deschise si este usor citibil
            Attached Files
            Last edited by crististreulea; 4 May 2008, 11:02.
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Pai atunci asta sa ramana. Desi mergea umbra putin mai mare, sa se vada si mai clar.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Am rezolvat
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Umbra se poate modifica, nu e aia o problema. doar ca n-am vrut fie asa de mare schimbarea fata de primul watermark.

Comment

• Stie cineva de ce merge ca naiba???
                    Incerc de 2 ore sa pun niste poze, mici de data, asta si forumul ma arunca afara...
                    Ce faceti?

Comment

• Se lucreaza la forum, se face un face lift, poate din cauza asta. www.loganclub.ro daca vrei sa vezi
                      incearca sa selectezi doar cite o poza si sa-i dai upload. vezi sa nu depaseasca marimea acceptata.
                      ce dimensiune in pixeli si ce extensie are poza?

Comment

• Va rog sa-mi schimbati varsta din 32 in 33 ani eu nu am gasit cum sa fac (va multumesc anticipat)

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

• Mai smecherilor voi cum naiba ati intrat pe Sandero ca mie imi zice ca adresa este deja in uz.
                          Ati intrat cu alte adrese de mail?
                          ERam si eu curios pe acolo...

Comment

• Pe sandero nu trebuie sati faci alt user adica sa te inregistrezi te loghez cu useru de aici direct nu mai trebuie inregistrare

sigpic

Comment

• Aha...merci domnule, hai sa vedem daca merge.

Comment

• Originally posted by Ionut TWY View Post
                                Se poate sa dam reputatii (zambareti) cate unul pe ora?
                                Adica 24 pe zi?
                                Mai vad si eu un post care imi place si cand sa-i dau omului simpatie...nu mai am.
                                Va multumesc si sper sa nu supar pe nimeni cu asta...
                                Haideti mai oameni buni aprobati asta!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google