Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inca ceva...nu v-ati grabit cu Sandero?
    Eu zic ca s-au bagat toti acolo si pe Logan nu prea mai posteaza nimeni.
    Sa nu ma ardeti acum...

Comment

• Hahaha ... nu ma ... doar eu ma grabesc cu sandero. restul sunt relaxati. a venit vara si lumea a inceput sa iasa din case de aia nu se mai posteaza asa de mult

si era sa uit: nu toti au asa spor ca tine: "join date 02-29-2008" si ai deja 643 de posturi .... deci ...
      Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
      Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Postez de la serviciu ma...

Comment

• In ultimele 3 posturi, ce solicitati de fapt ?
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Pai acum sunt nevoit sa solicit indurare...

Inca ceva...la vizualizarea profilului unui user, undeva in partea dreapta scrie "aparteneta" desi cred ca e "apartenenta"
            Last edited by crististreulea; 9 May 2008, 07:47.

Comment

• Salutari tuturor! Nu s-ar putea uni thread-urile POZA- MASINA+NUMAR DE INMATRICULARE? Eu cred ca n-are rost gruparea pe caprarii, orase, judete...Mai bine unul national! Multumesc!
              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Nu sunt sigur daca s-a mai solicitat chestia asta...sper ca nu...in caz contrar imi cer scuze!

Ar fi o idee buna ca toti membrii de pe forum sa aiba scrisa locatia corect (fiecare din ce oras este) Unii am vazut ca nu au nimic scris iar altii au fel de fel de locatii! Mi se pare o chestie utila cel putin din pct. meu de vedere, ca organizator sa vad daca mai apare vre-un iesean nou pe forum si sa il chem la intalniri, iar pt altii ca sa stim care de pe unde este...

O chestie buna ar fi ca atunci cand se face un cont nou sa fie obligatoriu campul cu locatia....

Voi ce ziceti???
                0.9 tce SL plus

Comment

• Ar fi buna dar cum il verifici ca nu minte?
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Sustin si eu asta...

Comment

• Da ii o idee buna dar.. de obicei toti Membrii noi au scrisa locatia corecta doar cei mai vechi si pe care ii cunoastem toti o au mai "aiurea" deci chestia solicitata deja este in aplicare.
                      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                      Enter the Matrix

Comment

• Locatia ar trebui ptr. toti membrii sa fie data exact... Nu cred ca se cere asa de mult ptr. noii membri. Fratilor hai sa ne cunoastem mai bine , nu mai dati fel si fel de locatii aiurea. Cu mult respect ptr. noii membrii forum loganclub -ady62

Comment

• Cred ca ceea ce am solicitat ma sus , nu se va intampla , pt ca si Sonny (moderator) are trecuta o locatie care din descrierea lui nu e fixa nici cand... si de asemenea "si seful de trib" icspe are locatia trecuta la misto...
                          Prin urmare........ ......................
                          0.9 tce SL plus

Comment

• Nu te supara ion , dar poate nu vreau sa stie membrii noi de unde sunt :d

sigpic

Comment

• Pai normal, ca tu le dai warnuri si le raportezi posturile ti-e frica de furia multimii....
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Las ca le zicem noi de unde e
                                Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                                Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google