Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ok . Am vrut asta ca un mod de a ne arata respectul sau multumirea catre cei care fac asta .
    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Curiozitate

Mie imi scapa ceva...
      De ce atunci cand o persoana primeste un private message, mai este anuntata si in trhead?
      Stiu ca pare ciudata intrebarea mea, insa...exista un panou de control, eventual o receptie pe e_mail personal de primirea unui mesaj privat...
      Inteleg si apreciez aceasta suplimentara avertizare (mai ales a moderatorilor) daaar...cred ca este responsabilitatea user-ului de a cunoaste functiile acestui panou si de a le utiliza corect (evident ca atunci cand este in impas sar in ajutor "Baietii Buni")
      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Originally posted by SoNyKeL View Post
        Unic din cate vezi pana acum doar Xp te-a ars eu nici nu m-am atins de tine , dar cam asa e toti sunt cu ochii pe tine ptr ca tocmai ce ai fost de-banat
        Nu esti singurul care a primit warnuri ieri,au fost date vreo 20.Scrie corect,si nu comenteaza nimeni,sau in 2 ani de zile n-ai avut ocazia sa inveti sa niste reguli simple,cum ar fi sa nu scrii mirc,sau sa nu postezi aiurea la un thread de la my ride "Sa`ti traiasca masina,s`ai bafta de ea,Cat mai multi km..."fara altceva de adaugat...
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• dar ce poti sai zici ma omule unuia care abia sia cumparat masina?...si are la ea totul stock?....uauuu de jenti tari sau uauuu ce spoilere ai.?...ce e rau in a spune .. Sa`ti traiasca masina,s`ai bafta de ea,Cat mai multi km..." .. te imbogatesti cu un post in plus?...fiti seriosi ma..sunt bune regulile dar unele sunt absurde..daca ma bucuram la numarul de posturi.. postam si eu aiurea cum posteaza si multi altii...
          Last edited by Seba; 17 May 2008, 20:28.
          sigpic

Comment

• Pai decat sa postezi mai bine te abtii...Sau faci parte din comitetu de intampinare ?
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Nu... dar cred ca trebuie numit unu care sa scrie.. "din partea colectivului LoganClub iti uram Sa`ti traiasca masina,s`ai bafta de ea,Cat mai multi km..Etc..Etc...
              sigpic

Comment

• Decand am fost debanat primesc intruna warn`uri ...ori se face misto de minte..ori se cauta inlaturarea mea din nou..ultimul warn a fost total nedrept..
                sigpic

Comment

• Unic dar daca venea din partea mea sareai in aer...
                  ti-am inchis topicul de la discutii generale cel cu bricheta din 2 motive...
                  unu mi-ai cerut-o tu...
                  doi era in sectiunea gresita...

sigpic

Comment

• Gata cu cearta baietii ... stiti motto-ul aici suntem toti prieteni ...

felicitari moderatorilor pentru implementarea noii grafici cu cele 4 casute ... super tare
                    sigpicMy ride

Comment

• Originally posted by unic View Post
                      Decand am fost debanat primesc intruna warn`uri ...ori se face misto de minte..ori se cauta inlaturarea mea din nou..ultimul warn a fost total nedrept..
                      poate se vrea sa pleci de buna voie ))
                      kiddin` ,se aplica regulamentul doar,si pentru ca esti user vechi ar trebui sa il stii cel mai bine...

Comment

• Poate te mananca si pe tine ... ia incearca sa scrii cilivizat, inteligibil si cel mai important lizibil ... sa vezi cum nu o sa se mai faca ,,misto de tine" ... si din cate stiu cristi are dreptate; se respecta regulamentul
                        sigpicMy ride

Comment

• @unic, mesaj de la Seba: "Nu se comenteaza decizia moderatorilor. Se pedepseste cu warn. Mai vrei unul?"

Comment

• Adica Nr 21 din regulament

sigpic

Comment

• Nici @unic nu este usa de biserica, dar si voi il intaratati,eu zic sa-l ignorati un timp,si daca nu se linisteste.......
                              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Offtopic:Chiar nu inteleg ce se face atata chestie pe treaba asta cu warnuri.Cand primeste cineva un warn il primeste pentru ca a gresit nu pentru ca nu-i place unui moderator de tine sau etc.Ai gresit ai primit warn si gata , treci peste asta ..si a doua oara nu se mai repeta
                                Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                                Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google