Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bravo rudy bravo asa trebuie sa gandesti
    acum ia sa-ti dam si tie vreun warn sa testam daca cele zise sunt adevarate

sigpic

Comment

• Alta chestie noua a aparut in stanga . Imi place . Buna idee .
      B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Si mie imi place dar cum functioneaza? si longevity ala la ce se refera???

sigpic

Comment

• Nu se refera cumva la perioada in care te-ai inscris pe forum ? sau poate la chestia aia :timp petrecut la bord Poate ne da Cristi_XP mai multe detali :p
          Bart: I am through with working. Working is for chumps.
          Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

• Banuiesc ca reprezinta perioada de cand esti membru .
            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• and a longevity metric (user registered time as a percent of the amount of time the first user has been registered)
              adica un fel de comparatie de cand te-ai inregistrat tu,comparativ cu primul user inregistrat,al meu ...
              si niste statistici
              Last edited by Cristi_Xp; 18 May 2008, 20:24.
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Ce de cacao nemenicul ala de sonykel e pe locul 2 , urat urat

sigpic

Comment

• Stimati domni moderaratori (cei ce isi permit anumite banere in subsolul raspunsurilor de genul "sunt cu ochi pe voi" si altele) aveti impresia ca suntei "Dumnezeul" acestui forum si ceilalti sunt niste analfabeti ?Am crezut ca moderatorul este un om cu bun simt si care ne ajuta in caz de off topic sau alte greseli neintentionate.
                  Cu stima,

Comment

• Originally posted by GALBEN DCI View Post
                    Stimati domni moderaratori (cei ce isi permit anumite banere in subsolul raspunsurilor de genul "sunt cu ochi pe voi" si altele) aveti impresia ca suntei "Dumnezeul" acestui forum si ceilalti sunt niste analfabeti ?
                    aici il las pe streulea sa iti explice,ca el a insistat pe ideea asta)
                    Am crezut ca moderatorul este un om cu bun simt si care ne ajuta in caz de off topic sau alte greseli neintentionate.
                    Cu stima,
                    si nu e asa?
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Respectul se cistiga nu se impune.

Comment

• Nu mi-ai raspuns la intrebare ,ce te face sa crezi ca moderatorii nu sunt oameni cu bun simt si care ajuta oamenii?In mai putin de o luna ai ajuns la concluzia asta?Sincer imi pare rau sa vad ca sunt unii care judeca doar dupa ce vad o semnatura facuta un pic din divertisment,si nu judeca dupa actiunile omului.

Comment

• @dci galben: celelate mesaje din acea semantura le-ai citit? nu vreau sa-i iau apararea unui anume moderator care-a venit cu ideea mai in gluma, mai in serios, dar sau crezi ca noua ne e usor sa nu facem altceva decat sa corectam gramatical si/sau limaj mirc, sa unim posturile consecutive, sa editam la cei care dau "quote" in nestire, sa mutam posturile off-topic, sa inchidem si/sau sa redirectionam topicurile duble, doar pt ca unora le-a fost efectiv greu sa dea "search" ca pe google dupa cateva cuvinte cheie inainte de-a deschide un topic sau sa citeasca regulamentul forumului? mai bine te-ai uita mai atent sa vezi ideile de baza ale acelei semnaturi (care nu ajuta doar moderatorii, ci pe toti userii sa citeasca si sa inteleaga mai usor un topic, idei de bun simt, pana la urma si, daca vrei in ultimul caz, dar ar trebui sa fie primul, sunt extrase din regulamentul pe care nu sunt convins ca l-ai citit)...
                          apropo, ai apucat sa citesti toate posturile lui andrei, crististreulea, marius si al altor colegi inainte sa-ti faci o parere despre acei oameni? ma refer inclusiv la posturile editate, mutate, corectate...
                          in principiu, sunt de acord ca respectul se castiga, nu se impune. dar ce faci cand legea nu se respecta? hai sa anulam toate legile ce guverneaza lumea asta. cine pe cine ar mai respecta? ar fi lumea mai buna? da-mi te rog un exemplu de tara civilizata care a ajuns asa datorita bunului simt si nu a unor legi clare si foarte stricte, a caror aplicare s-a facut, la fel, foate strict.
                          oricum, textul "xxxxx va vegheaza" sau asemanator, e pus la gluma. restul, in schimb, cum am mai spus, e o incercare oarecum disperata de a face formul mai usor de citit si de inteles. zi-mi te rog de cate ori apare "nu mai da quote la ultimul post" pe acest forum...mersi de rabdarea de care sper ca vei da dovada sa numeri aparitiile acestui mesaj. am obosit sa-l tot scriu. normal, trebuia ca userul sa-si primeasca warn (impunere) si i s-a cerut colaborare. sunt nenumarati cei care au acest text atasat posturilor lor de mai multe ori. ce sa le fac? sa ma folosesc de puterile de "mic D-zeu" pe acest forum si sa-i penalizez? si castig ce? hai mai bine cu o solutie, decat cu critici. criticile sunt binevenite, dar o critica fara o solutie alternativa nu valoreaza nimic, din pacate.
                          mersi de intelegere, spor gasit tara aia de care am intrebat si bafta la numaratoare!
                          @crististreulea: acum intelegi de ce n-am vrut update de semantura?
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Seba niciodata nu vei putea multumi pe toata lumea,dar important e ca incerci.
                            Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• In general vorbind: Daca cineva fuge spre un zid, ce se intampla cand loveste zidul?Cum se numeste sau mai bine zis de ce tocmai se formeaza acel cucui din scafarlie?Pai pentru ca asa "spune" una dintre legile fizicii!
                              Daca pana si natura isi are legile ei si metodele de a le aplica...de ce nu ar avea legi sau reguli chiar si un forum???Eu zic ca atat timp cat nu fortezi limitele (oricare ar fi ele) nu vor aparea nici "abuzurile" moderatorilor!

PS: Am scris "abuzurile" cu ghilimele ca sa nu se interpreteze!
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Care e faza cu junior member si member?
                                Iar devenim juniori?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google