Pai s-a mai schimbat putin criteriul de activitate pe forum!
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Era normal sa se schimbe. ca deh ... facem schimb de pointuri ca unii de jointuri. iar de numar de posturi ... de multe ori mai bine mergeam sa curatam cartofi decat sa scriem postul respectiv. totusi mi se pare putin cam greu vizibile acele griduri. poate nu vad eu bine dar as fi preferat alegerea unor culori mai pronuntate decat albul si galbuiul acelaCine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Level 2 Threshold
This is the percent activity at which a member is promoted from level 1 to level 2 in the ranktext system
The number of days at level 2 in the ranktext system before a user is promoted to level 3
Cele 4 liniute chiar asa greu e sa iti dai seama ce sunt ?)
Longevity - De cand esti user,raportat la o perioada de referinta,adica de cand e forumul.
Posts -numarul de posturi
Today - De cate ori ai postat azi,valoarea maxima este 10 ca sa umplii tabelul
Activity - e ceva mai complicat .Se calculeaza referitor la ultimele 6 saptamani,ultima saptamana are ponderea mai mare.Se calculeaza in functie de numarul de vizite,numarul de posturi ...Last edited by Cristi_Xp; 19 May 2008, 15:28.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Deci am si eu o nelamurire, cineva imi da reputatii aiurea si negative pe topicul lui Costin de la bursa,adica pe acesta http://www.loganclub.ro/forum/vand_a...252#post108252
din cate vad cineva nu are ce face decat numai sa imi de-a mie reputatii negative aiurea si sa-mi scada din reputatie,pentru ce nu stiu,ca nu ma-m legat de nimeni acolo.Deja e a doua reputatie negativa ce o primesc pe topicul acela,la prima nu sa semnat cine e,iar la a 2-a a zis citez:"scrie DOBRE PROD pe google" , ce vre-a sa zica nu stiu ca eu nu am intrebat de DOBRE PROD sau nu stiu ce tampenie,pe acel topic.
Deci acel "cineva"daca are ceva cu mine ar fi bine sa imi zica ce probleme are si sa nu se ascunda,iar daca nu are ce face cu timpul liber(numai sa-mi de-a mie reputatie negativa ca asa are el chef),ar face bine sa inceteze ca e penibil si imi si strica reputatia cu negativele lui cu tot!!!!sigpic
Comment
-
Si acum sa nu incepeti sa postati numai pentru liniutele alea ca o sa le scoatem daca e asa...
Comment
-
Wizzard: din pacate mai gasesti genul asta de oameni "dusi" ....
propun ca atunci cand se da o reputatie + sau - scriptul sa treaca si userul care o dat-o. in mod automat.
si inca ceva: uitati-va la userul cristivsb (nu te supara pe mine, dar la tine am observat fenomenul). sub user scrie: "Avansat" iar sub "Incepator". nu e un pic cam ... nehotarata treaba ?Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Propuneti 3 nivele de activitate... deocamdata sunt incepator,avansat si de`al casei ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by bubu_vasile View PostWizzard: din pacate mai gasesti genul asta de oameni "dusi" ....
propun ca atunci cand se da o reputatie + sau - scriptul sa treaca si userul care o dat-o. in mod automat.
si inca ceva: uitati-va la userul cristivsb (nu te supara pe mine, dar la tine am observat fenomenul). sub user scrie: "Avansat" iar sub "Incepator". nu e un pic cam ... nehotarata treaba ?
Comment
-
Eu zic ca ajungea un singur nivel de activitate, pe bune! Acum nu se intelege nimic din ce e acolo... ori sunt loganist de 5 stele, ori incepator, asta chiar daca sunt 2 criterii diferite de calcul. Propun sa se renunte la cel nou pentru ca se vede clar ca induce doar in eroare.Last edited by iuli81; 19 May 2008, 16:20.
Comment
-
Cristi: eu propun sa ramana acea titulatura cu "Loganist de 5 stele", "moderator", "organizator...", "avansat", "incepator", etc. Si sub el nimic. Doar ideea aceea cu literele Logan sa ramana ca e buna.
Deci ar fi doar 2 linii.
Apoi (dupa cum am mai solicitat) sa renuntam (macar pentru o vreme sa vedem daca putem trai fara) la "Reputatii". Si asta din cauza ca nici acum dupa cateva luni pe forumul asta nu ii vad rostul. Nu te supara pe mine, dar ma intreb: un user care are doar 2 luni pe forum e mai de incredere (sau sa o iau ad literam "mai cu reputatie") decat unul care are 1 an, o activitate serioasa si este apreciat de tot forumul ? Nu ma faceti sa dau exemple ca am vreo doua - trei dar incep sa ma enervez. Plus ca cei cu minusuri la reputatie se enerveaza (pe drept cuvant).Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
S-a rezolvat cu DUBLURA )) Merci Cristi!
Reputatia zic eu sa ramana, asa e peste tot, de ce sa fim noi mai cu motz. E adevarat ca unii au prea mult dar asta este, nu a obligat nimeni pe nimeni sa dea sau nu puncte de reputatie acelora care nu le meritau.
Multam!
Comment
Comment