If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Iuli: daca esti curios iti spun eu pe PM cum se procedeaza de se ajunge la aceste cifre la reputatii in unele cazuri ...
am incheiat "re"discutarea subiectului reputatii si il consider inchis.
il rog in continuare pe cristi sa vada ce culori mai reuseste sa schimbe pe acolo pentru vizibilitate.
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Nu va mai plangeti de reputatie. doar in pm lui cristi_xp ii spuneti cand ati fost dpunctati fara semnatura. o sa ia el masuri. pe viitor, cine nu se semneaza, sa ia warn. xp ne intalnim deseara sa discutam un pic?
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Pai daca vreti pot activa sa se vada cine da reputatie...
Cat despre valoarea ei...e 0 ) nu se judeca dupa reputatie,nr de posturi...ci doar dupa ceea ce se posteaza...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Corect ceea ce spuneti de reputatii, dar aia care dau cu "-" si fara sa aibe curajul sa se semneze sunt cel putin magari daca nu nesimtiti. parerea mea. In rest ... pentru mine e doar o alta numaratoare.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Stiti ce ar fi tare!?Sa nu existe decat posturile.In timp ar putea moderatorii sa supuna unui vot pentru o persoana care a iesit in evidenta cu posturi si topicuri folositoare/interesante un anumit user.Nimic mai simplu.Depomana ai 312313513de posturi daca tu nu faci nimic toata ziua decat sa saluti lumea,sa ii binecuvantezi pe altii si sa iti dai cu parerea aiurea.
Chiar in unele situatii poti sa te pacalesti pentru ca iti poate da un sfat aiurea cineva cu multe beculete si luminite si sa o iei de buna ,fata de un user care are 10 posturi si se pricepe si nu posteaza decat cand stie sigur ce spune
In cazul asta...nici nick nu ar mai trebui sa avem...si nici avatar
Sunt chestii de design,nu au neaparata utilitate,o statistica a userului...acu depinde cum interpretati fiecare ce vedeti acolo.
"laso ba ca merge`asa" - Tanti Lina (si eu am luat destule dar am si dat inapoi ,iam gasit )
cand imi iau minusuri pe nedrept ma supar ca prostu degeaba si nu intru pe forum vreo saptamana dupa care-mi trece ,si mil caut pe smecheras si mil ard pe hahaler.dupa care imi vad de ale mele pe aci
hai salut am si eu o intrebare...se mai poate schimba nikul???mam tot uitat prin user cp si nu am gasit decat sa schimp parola si alte chestii..se mai poate schimba??
Se poate...imi trimiti in PM ce nick vrei..sau aici ...
Baaaaaaaaaaaa da chiar nu mai are nimeni probleme cu masina ca nu prea mai am cum sa-mi pun capul la contributie,din plictisela ne luam iar cu reputatia hai bagati ceva probleme ivite la loganel chiar daca sunt fantasme mai aveam si io cu ce sami bat capul ca de cumparat nu cumpar nimic iar de votat catei si pisici am terminat....... daca vam suparat o sa va treaca Din partea mea +++++++++++ fara numar la toti loganistii
Parerea mea ca moderatori si tu cristi , ar trebui sa stergeti theadurile gen..... Un favor pt camila mea , votati va rog porcu meu si alea , nu stiu ce sa zic mi se pare lipsa de respect pt restu participantilor la concurs , daca ai cel mai frumos sau cea mai frumoasa pisica , lumea o sa o voteze singura fara sa ii rogi tu
numa bine
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment