Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si tu Omega sa mai folosesti cratima aia din cand in cand...
    Ca sa nu mai vorbesc ca dupa punct,se incepe cu litera mare,nu cu spatiu .
    Last edited by Cristi_Xp; 20 May 2008, 02:52.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Fara sa se supere Gusi , pe mine unul nu ma intereseaza threadul ' cu cine votam ' . Parerea mea este ca nimeni nu merita votat , oricum si cei noi vor face la fel ca cei vechi ( parca este titlul romanului Ciocoii vechi si noi ) , daca ar fi dupa mine nu s-ar mai duce nimeni la vot .

Este o parere personala , nu un indemn . Faceti ce credeti voi ca este mai bine .
      B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Ca tot nu pot sa nu comentez si eu... haideti fratilor sa lasam topicul asta pentru SOLICITARI catre moderatori si daca tot stim sa ne dam fiecare cu parerea, eventual, sa facem un topic de dat cu parerea. Daca nu ma insel exista asa ceva si se cheama Discutii despre orice va trece prin cap

Merci!

Comment

• In ultimele 3-4 zile sa postat masiv aici si multe nu au legatura cu natura topicul.

cereri catre useri: topicurile care nu va plac le puteti vota negativ/pozitiv desupra primului post Rating:
          cele care au prea multe voturi negative se inchid sau se sterg.
          va rog sa fiti corecti in privinta respectivului vot
          Last edited by crististreulea; 20 May 2008, 10:56.
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Problema semnalata de huzzy1981 o am si eu dar nu tot timpul, pe anumite topicuri.
            Problema

Comment

• Sa stearga cineva acest topic extrem de interesant(din ce oras sunteti?).Chiar nu ii vad rostul.Cum ar fi sa deschid eu acum un topic cu "Ce nick aveti ca ma simt singur...Si imi e lene sa ma uit la profile".O fi el la diverse dar hai sa fim seriosi ,daca si asta a devenit un subiect de discutie...

Nu inteleg de ce nu a fost sters de la bun inceput?????
              EX : + =

Comment

• Eu ii rog pe moderatori daca pot afla de la cine am primit mesajul ieri ( 19.05 ) la ora 12.42 si o reputatie cu minus . Nu imi pasa de minus dar am o neintelegere cu userul Boris pe topicul lui ( Politia Romana ia spaga ) si as vrea sa o rezolv .
                Multumesc .

Promit ca nu ma voi razbuna pe respectivul .
                B -X X - DDF x 2

Comment

• Moderatorii nu pot afla. Am mai explicat acum o sapt-doua. Chiar ai si postat in zona respectiva sa nu se planga lumea de reputatie...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Ok . Nu este bine nici sa faceti in asa fel incat sa apara numele indiferent de vointa fiecaruia pt ca se vor naste conflicte , razbunari de catre membrii care chiar tin la acele puncte , etc .
                    B -X X - DDF x 2

Comment

• Felicitari pentru promovare
                      vali007
                      Moderator
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Da .. Intradevar ... Felicitari noului moderator
                        sigpicMy ride

Comment

• Originally posted by crististreulea View Post
                          Felicitari pentru promovare
                          vali007
                          Moderator
                          Pe Dacia Logan : Probleme Tehnice
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Schema asta de a pune moderator DOAR pe un segment anume este viabila si duce la o centralizare mai buna a masurilor de orice fel!
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Merci de urari, sper sa nu dezamagesc.

Comment

• Felicitari.
                                Acum...sa revin topicul ala chiar ma sacaie.Sunt singurul de aici caruia i se pare stupid!

CUM VINE ASTA "DIN CE ORAS SUNTETI CA IMI E LENE SA MA UIT LA PROFILE" ?

EU SUNT DE LA.............nu ca imi e ca zic una de ma banati pe viata.
                                EX : + =

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google