Originally posted by Omega
View Post
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by Cristi_Xp; 20 May 2008, 23:02.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
-
Era vorba despre cele din atasament. Avertismentul primit de la tine l-am vazut si stiam de la cine era, si n-am comentat in privinta lui.Attached Files
Comment
-
Lucram la chestia asta...incercam sa facem ceva de genu,daca reputatia este negativa ,poate sa ramana anonima atata timp cat nu se scrie nimic la ea.In cazul in care s-a scris comment ea apare ca semnata...Dar dureaza ceva timp.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Nu stiu pentru ce te tot agiti cu reputatia , aia nu conteaza la nimic
omega sa nu crezi ca am ceva cu tine , da tot timpu raspunzi asa flegmatic inapoi si pari genu de omu care le stie pe toate
ps: parerea meaMereu superiori unui sat cu caini si oi
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View PostLucram la chestia asta...incercam sa facem ceva de genu,daca reputatia este negativa ,poate sa ramana anonima atata timp cat nu se scrie nimic la ea.In cazul in care s-a scris comment ea apare ca semnata...Dar dureaza ceva timp.
@DeLuXe. Nu dau cartonase nici rosii nici verzi, indiferent cat de antipatic va sunt! I-am dat un "I aprove" doar lui csebalin, pentru ca omul asta e o enciclopedie tehnica ambulanta. Am citit multe din posturile lui si am invatat de zece ori mai mult decat a explicat.
Comment
-
Red_alin: mi se pare OK reputatia , ii normal ca daca imi place postu sa iti dau pozitiv , si daca spui numa tampeni si prosti sa primesti negativ
vad ca alti se enerveaza cand posteaza total aiurea sau is off topic si iau negativ
numa bineMereu superiori unui sat cu caini si oi
Comment
-
Gata cu reputatia) Felicitari lui Vali007 pentru Avansare) ii VERDE ma cristi ii Verde )LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by Lucianitos View PostRed_alin: mi se pare OK reputatia , ii normal ca daca imi place postu sa iti dau pozitiv , si daca spui numa tampeni si prosti sa primesti negativ
vad ca alti se enerveaza cand posteaza total aiurea sau is off topic si iau negativ
numa binesigpic
Comment
-
Domnilor, s-a tot discutat si ras-discutat faza cu reputatia.Deocamdata, pana se rezolva cu scriptul de mascare/demascare a celui ce da reputatia, asta e, regula veche ramane in picioare: nu ai voie sa te plangi.Asta e deocamdata.
@omega: daca ar fi obligatorie semanrea reputatiei, s-ar isca certuri intre useri.Intr-un fel, forumul, cu riscul de a-i ascunde pe moluste (a se citi "oameni fara coloana vertebrala"), incearca sa faca apel la bunul simt.Nu toti il avem sau difera masura in care il avem sau il folosim.Cum reputatia nu e o chestie oficiala, va agitati degeaba.Chiar nu conteaza.Cunsc multi care dau rep pozitiva si nu se semneaza. Pt ca nu o vor inapoi.De aia.Au dat, e bine data.La aia negativa insa, bunul simt ar trebui sa-ti spuna sa te semenzi.Dar cum nu stii peste ce user frustrat nimeresti, nu te semnezi.Oricum am lua problema, e cu doua taisuri.Varianta propusa de crsiti_xp e cea mai ok, asa ca asteptati sa se implementeze.Sper ca vor renunta "molustele" la practica lor si nu vor da numai minusuri fara sa se semneze.Hai ca aberez...
@icspe: ce ziceai de scriptul ala cu auto-corectarea postului?vad ca nu prea merge...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Mere acuma )
Am schimbat cu altceva decat "." ca altera linkul.Acum sper sa fie ok...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Solicitare: sa mute cineva un thread la care s-a dat deja raport de catre 2 useri ca e de toata jena atat ca subiect cat si ca locatie. Ne facem de ras.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Problema forum: In lista de new posts imi apare un anumit thread, cand dau click pe thread, surpriza, ultimul post e vechi de cateva zile. Am mai semnalat si eu si huzzy1981 si faza e ca devine deranjant.
Atasez si doua print-screen-uri.
Comment
-
Topicurile cu poll apar la "new posts" chiar daca cineva voteaza si nu posteaza. De aici eroarea. Si eu am aflat acu 2 zile de la cristi_xp, aceeasi problema am semnalat-o si euDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment