Eu am observat problema asta de mai mult timp...De fiecare data am uitat s-o expun!
Solicitari catre moderatori
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu as zice sa se scoata faza cu reputatia, deoarece au aparut multe dispute.. Si sincer si pe mine ma enerveaza asa fara nici un motiv primesc un - mai bine se scot de tot, si se gaseste alta metoda, de a fi.. "cautat" sa ii zic asa.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
csebalyn - nu mi se pare corect ca ai inchis threadul http://www.loganclub.ro/forum/showth...t=1070&page=11 - pe perioada determinata - nimeni nu a vorbit urat chiar se discuta la obiect(nu sa incalcat nimic din regulament).........De ce? - se dicuta raportul de cuplu pe cei 400 de metri
Ce as putea discuta pe acest forum despre curentul Emo..tricouri beculete ...caini...pisicii...telefoane,nu cumpar si nici nu vand nimic -sunt loganist deci discut despre logan restul.....nu ma intereseazaLast edited by DRIVERMAN; 23 May 2008, 15:44.
Comment
-
Petroman, crede-ma ca daca se discuta strict de aia 400m in conditii normale (alea cu drum drept, doi oameni in masina si rezervorul full, cum se fac determinarile sprinturilor si consumului pt autoturisme), nu se inchidea nimic. Dar se comparau masinile incarcate in panta, la vale, reprize la depasiri, 60km/h in tr4 la deal, consumuri, etc. Seamana toate astea cu binecunoscuta "liniuta" ? Nu prea, parerea mea. In fine, cum s-a solicitat re-deschiderea topicului sio banuiesc ca nu vei fi singurul nemultumit, hai,fie si-un lup mancat de oaie redeschidem...Dar va rog sa fiti cat de mult se poate la subiect. Mersi.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
E reclama, pe mai multe forumuri apare asa. Reclama asta are anumite avantaje in indexarea site-ului de catre motoarele de cautare.
Comment
-
Cum procedez sa fac trimitere catre un link direct din locul in care se posteaza?-am incercat cu ''insereaza link'',mi-a scris linkul dar nu face trimiterea.Nu am vrut sa deranjez intreband pe vreun thread la intamplare si de aceea am facut-o aici.
Comment
Comment