Solicitari catre moderatori

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau doar sa felicit moderatorii pentru acest forum minunat!!!
    Nu spun vorbe mari,dar spre deosebire de alte forum-uri unde nesimtirea si tigania e in floare,aici poti sa iti impartasesti o parere cu succes!!!
    Inca o data felicitari tuturor celor care se ocupa de acest forum,iar ca o sugestie,mi-ar placea sa fiu logat mai mult timp,adica am observat ca daca nu sunt la computer vreo 15 minute,nu mai sunt loga-at!!
    Sper ca intelegeti ce spun!!
    Se poate face ceva in situatia asta,adica perioada sa fie mai lunga??

Comment

• Bifeaza acolo remember me sau tine-ma minte
      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
      Enter the Matrix

Comment

• Originally posted by Red_Alin View Post
        Vreau doar sa felicit moderatorii pentru acest forum minunat!!!
        Nu spun vorbe mari,dar spre deosebire de alte forum-uri unde nesimtirea si tigania e in floare,aici poti sa iti impartasesti o parere cu succes!!!
        Inca o data felicitari tuturor celor care se ocupa de acest forum,iar ca o sugestie,mi-ar placea sa fiu logat mai mult timp,adica am observat ca daca nu sunt la computer vreo 15 minute,nu mai sunt loga-at!!
        Sper ca intelegeti ce spun!!
        Se poate face ceva in situatia asta,adica perioada sa fie mai lunga??
        15 min este in caz de inactivitate,adica din momentul in care nu ai mai facut nimic pe forum.Oricum daca bifezi sa te tina minte,la urmatorul refresh pe forum o sa fii din nou logat.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by Cromatic View Post
          Cum procedez sa fac trimitere catre un link direct din locul in care se posteaza?-am incercat cu ''insereaza link'',mi-a scris linkul dar nu face trimiterea.Nu am vrut sa deranjez intreband pe vreun thread la intamplare si de aceea am facut-o aici.
          nu inteleg foarte clar ce-ai vrut sa spui "link spre link", cum iti face linkul dar nu merge? Da-mi un pm mai detaliat si te ajut cu placere.
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Cred ca se referea la faptul cu un cuvant gen "aici" si cand dai clic pe el sa te duca la o pagina din forum,sau altundeva.Daca la asta te-ai referit,se face in felu urmator :
            Selectezi tot cuvantul ,apoi cauti "insereaza link" scrii linkul acolo cu http:// iar apoi dai ok.Si cand dai reply,linkul ar trebui sa functioneze cum vrei tu.Vezi cuvantul "aici" din primul rand.Mai e o varianta gen
            HTML Code:
            [url=http://linku_dorit]aici[/url]
            Last edited by Cristi_Xp; 26 May 2008, 04:57.
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Asi dori un administrator sa ma contacteze pe email sau pe privat ptr o discutie legata de o posibila colaborare

Andrei
              info@autozr1.Net

Comment

• Da xp corect ai dreptate asta vroia cromatic

sigpic

Comment

• Am si eu o problema am trimis un pm la un user apoi a vrut si el sa trimita in sa a zis ca nu pot sa primesc pm. Ce sa fac sa pot primi?

Comment

• Probabil ai plina casuta de mail. Mai sterge din mesaje.

Comment

• @alex86: in "user control panel", ai pe coloana din stanga, sus, "user options"; intra acolo si cauta "enable private messaging". Vezi sa fie bifata optiunea respectiva
                      eu ti-am trimis mesaj de test, n-am primit informare cum ca n-a ajuns la tine. Mai sapa...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Ce se intampla pt ca imi dechide greu de tot paginile iar posturile mi le trimite si mai greu ? Este serverul prea incarcat ?
                        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• La mine merge shnur...
                          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Acum merge bine si la mine .
                            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

• Probabil au fost ceva probleme la server sau la providerul tau de internet.
                              Cel mai nou proiect auto din România!
                              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Userii Sp!ke si Omega au fost banati pe motivul ca sunt clone.
                                Ne cerem scuze tuturor userilor care s-au simtit sau au fost jigniti/ofensati de catre useul Omega.
                                in special fata de andrei
                                Speram sa nu se mai intample asemena incidente
                                Last edited by crististreulea; 26 May 2008, 23:42.
                                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google